Levent Kırcadan Erdoğan ve Başörtülülere Hakaret

30.06.2013
98
Levent Kırcadan Erdoğan ve Başörtülülere Hakaret

Levent Kırca, İçerdekiler adlı tiyatro oyununda Başbakan Erdoğana yönelik ağır benzetmelerde bulundu.

Levent Kırca, Rıfat Ilgaz Açık Hava Tiyatrosunda İçeridekiler oyununu sahneledi. Küfürlü bir dille eleştirilerde bulunan Kırca, Başbakan Erdoğanı Hitlere benzetti.

Silivri Cezaevinde bulunan Ergenekon davası sanıklarının köle muamelesi gördüğünü ileri süren Kırca, Kürt açılımını da şu sözlerle eleştirdi: Teröristlere her şey serbest, onlar Başbakanın arkadaşı. Bunlar teröristlerle işbirliği yapıyor, sebep; açılım bu kadar basit.

AĞZI KÖPÜKLÜ, GÖZÜNDE DE TEZEK VAR!

Hızını alamayan Kırca, Başbakan Erdoğanı BOP Eş Başkanı gibi göstererek, Yakında paraların üzerindeki Atatürk kalkacak onun yerine bir ata binmiş BOP Eş Başkanı, at şahlanmış, ağzı köpüklü, gözünde de tezek var. ifadelerini kullandı.

ŞU BURUN BENİ ACAYİP TAHRİK EDİYOR

Türk Hava Yollarının kılık kıyafet düzenlemesi ile ilgili çalışmalarını da eleştiren Kırca, sahneye çarşaf giymiş bir oyuncu çıkararak İşte Türk Hava Yollarının hostesi gelmiş. ifadelerini kullandı. Çarşaflı kadına yönelik ağır hakaretlerde bulunan Kırca, şunları söyledi: Sen örtünmeyi becerememişsin. Burnun patlıcan gibi ortada kalmış. Ya şu burun beni acayip tahrik ediyor lan.

KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞININ KATKILARIYLA

Ergenekon Terör örgütü ve Balyoz Darbe Planı davasının sanıklarını kahraman olarak gösteren Kırcanın oyununa ait afişlerde T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığının katkılarıyla şeklindeki ibare dikkat çekiyor. Esenyurtlu vatandaşlar ise söz konusu oyunun Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından desteklenmesine tepki gösterdi.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.