Lale Devri 58. Bölüm Fragmanı izle 28 Ocak Cumartesi

Lale Devri 58. Bölüm Fragmanı izle 28 Ocak Cumartesi

Lale Devri 58. Bölüm Fragmanı izle FOX TV ekranlarında yayınlanan Lale Devri 58. Bölüm Fragmanı online internetten izle Lale Devri 58 Ocak Cuma Fragmanı izle

Lale Devri 57. Bölüm Özeti; Toprak’ın yengesinin hasta olmadığını öğrenen İkbal, her adımını takip etmesi için peşine bir adam takar! İkbal’in şüphesi büyümektedir.
Zümrüt için endişelenen Necip, onunla konuşmaya gider. Ancak Zümrüt fenalaşır! Kerem ve Necip, Zümrüt’ün hastalığıyla ilgili acı bir gerçeği öğrenirler!
Toprak hamiledir! Çınar bu habere çok sevinir. Aile içinde bir kutlama yapılır. Sıtkı’yla buluşan Toprak, rüyasında bile görse inanmayacağı bir haber alır. Havva yaşamaktadır! Bunu gözleriyle görmek isteyen Toprak, Ürgüp’e gitmeye karar verir.
Zümrüt’ün durumundan çok etkilenen Necip, kalp krizi geçirir! Tüm aile için korkulu bir bekleyiş başlar. Durumu ağır olan Necip kurtulabilecek midir?

Lale Devri 58. Bölüm Fragmanı izle, Lale Devri 58. Bölüm Fragmanı, Lale Devri 58. Bölüm Fragmanı izle, Lale Devri 58. Bölüm Fragmanı Seyret, Lale Devri 58. Bölüm Fragmanı HD izle, Lale Devri 58. Bölüm Fragmanı Full izle, Lale Devri 59. Bölüm Fragmanı izle, Lale Devri Son Bölüm Fragmanı izle

Toprak’ın Ürgüp’e gideceğini duyan Yeşim, Sıtkı’ya da aynı uçakta bilet alır. Ürgüp dönüşü, Toprak ve Sıtkı’yı havaalanında bekleyen biri vardır. Toprak’ın gizlediklerini açıklama vakti gelmiştir.

Lale Devri 58. Bölüm fragmanı yayınlandığı anda sitemizde yer alacaktır

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.