Lale Devri 55. Bölüm Fragmanı izle

Lale Devri 55. Bölüm Fragmanı izle

Lale Devri 55. Bölüm Fragmanı Full izle FOX TV ekranlarında yayınlanan ve beğeniyle izlenen Lale Devri 55. Bölüm Fragmanı online internetten izle

Lale Devri 54. Bölüm Özeti; Sıtkı, Toprak’a sürpriz bir ziyarette bulunur. Toprak ve Sıtkı’yı tartışırken gören Çınar’ın öfkesi büyük olur! Necip’in boşanma kararı, Zümrüt’ü de Necip’i de yıkmıştır.

İkbal ise çok sevinçlidir. Zümrüt, bu ani kararın sebebini öğrenmek ister! Toprak, Çınar’a bir söz verir. Buna şahit olan Yeşim’in yeni bir planı olacaktır! Okan, Reyhan’a ulaşmaya çalışır. Reyhan’ın kendisine kırgın olduğundan habersizdir. Yüz yüze görüşmek isteyen Okan, sürpriz bir durumla karşılaşır.

Lale Devri 55. Bölüm Fragmanı, Lale Devri 55. Bölüm Fragmanı izle, Lale Devri 55. Bölüm izle, Lale Devri 55. Bölüm Fragmanı izle, Lale Devri 55. Bölüm Fragmanı Seyret, Lale Devri Son Bölüm Fragmanı izle, Lale Devri 55. Bölüm Fragmanı 24 Aralık

Yeşim’in planı işlerken, herkes Toprak’ın tüm gün nerede olduğunu merak eder. Akşam eve dönen Toprak’ı zorlu bir sınav beklemektedir! Yeşim, Toprak’ı oyuna getirmeyi başaracak mıdır?

Lale Devri 55. Bölüm fragmanı yayınlandığı anda sitemizde yer alacaktır

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.