Kuzey Güney 13. Bölüm Fragmanı izle

Kuzey Güney 13. Bölüm Fragmanı izle

Kuzey Güney 13. Bölüm Fragmanı izle, Kuzey Güney 13. Bölüm Fragmanı, Kuzey Güney 13. Bölüm Fragmanı izle Kuzey Güney 13. Bölüm, Kuzey Güney Son Bölüm Fragmanı izle

Kuzey Güney 12. Bölüm ÖZETİ; Kuzey, Kazım’la karşı karşıya

Cemrenin Kazımla yaptığı kısa görüşmeye Kuzey de şahit oluyor ve bu buluşma bambaşka bir boyuta taşınıyor.

Ani bir kararla Simayla evlenen Kuzey, artık hayatında hiçbir şeyin eskisi gibi olamayacağını ilk andan itibaren fark eder. Bundan sonra Kuzey, her adımını Simayı ve doğacağını sandığı çocuğunu düşünerek atmalıdır. İstanbula yerleşmesiyle birlikte Ebru, çocuklarının hayatını yakın takibe alır. Artık Barışın Venüsle, Banunun Güneyle olan ilişkisinin Ebrunun onayından geçmesi gerekecektir. Zeynepin mahalleye gelişiyse Alinin hayatına yeni bir heyecan getirir. Ancak bu heyecan, Zeynepin Kuzeyle ilgilenmeye başlamasıyla yerini hayal kırıklığına bırakır.

Beklemediği bir anda babasını karşısında gören Cemre, Kazımın ısrarı karşısında onunla konuşmak zorunda kalır. Cemrenin Kazımla yapacağı kısa görüşme, Kuzeyin de bu ana şahit olmasıyla bambaşka bir boyuta ulaşır. Gülten ve Cemrenin yıllardır herkesten sakladıkları en büyük sırları ortaya çıkmak üzeredir. Ebrunun davetiyle Sinanerlerin köşküne giden Güney, burada ilk sınavını verirken; aynı akşam Kuzey de Simayın ailesiyle Mersinde karşı karşıya gelir. Kuzeyle Simayın evlendiklerini açıklamalarının ardından karşılaştıkları öfke dalga dalga büyür. Aile içinde kopan fırtına, Kuzey ve Simayı yutacaktır.

Kuzey Güney 13. Bölüm fragmanı yayınlandığı anda sitemizde yer alacaktır.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.