Kuzey Güney 11. Bölüm Fragmanı izle

Kuzey Güney 11. Bölüm Fragmanı izle

Kuzey Güney 11. Bölüm izle Kuzey Güney 11. Bölüm Fragmanı izle Kuzey Güney 11. Bölüm Seyret Kuzey Güney 11. Bölüm Fragmanı izle Kuzey Güney 12. Bölüm Fragmanı izle Kuzey Güney Son Yeni Bölüm Fragmanı izle Seyret

Kuzey Güney 10. Bölüm ÖZETİ

Kuzey, geleceğini Ferhat’a teslim ediyor

Kuzey sevdiklerini korumak için Ferhat’la anlaşma masasına oturuyor. Bu masadan kalkıldığında ise, Ferhatın ellerine sadece umutlarını değil, geleceğini de teslim ediyor.

Kuzey, Ferhatla hesaplaşmak için verilen adrese gittiğinde, Ferhat’ın cezasını kesmek için aceleci davranır. Ancak Kuzeyin öfkesi, Ferhatın beklenmedik hamlesi karşısında eriyip gider. Artık Ferhatla aralarındaki meseleyi bileğinin gücüyle halledebilmesi mümkün değildir. Öte yandan Cemre yaşanan olaylardan Aliyi haberdar eder. Son gelişmeler Sami Tekinoğluna kadar ulaştığında korkulu bir bekleyiş başlar. Aynı dakikalarda Kuzey sevdiklerini korumak için Ferhat’la anlaşma masasına oturur. Bu masadan kalkıldığında, Kuzey, Ferhatın ellerine sadece umutlarını değil, geleceğini de teslim edecektir. Ferhatın Kuzeye yazdığı notta Cemrenin isminin geçmesi, Güneyin şüphelerini yeniden gün yüzüne çıkarır. Bu şüphe Handan’ı da etkisine alınca, iki aile arasında yeni bir kriz doğar. Sinanerler cephesindeyse, Banu ile Barış arasında Venüs yüzünden başlayan gerginlik, tırmanarak devam eder. Sinanerlerin reklam işini Cemreden almasını bir türlü kabullenemeyen Gülten de boş durmaz ve kızına yeni bir iş kapısı yaratmak için kolları sıvar. Hamileliğini Kuzeye açıklayan Simay, Kuzeyi geleceğine dair tek şansı olarak görmektedir, Oysa Kuzey artık geleceği olmayan bir adamdır. Ferhat Kuzeyle olan anlaşmasını devreye sokmuştur.

Kuzey Güney 11. Bölüm fragmanı yayınlandığı anda sitemizde yer alacaktır.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.