Kurtlar Vadisi Pusu Uludere’yi gündeme taşıdı

03.02.2012
77
Kurtlar Vadisi Pusu Uludere’yi gündeme taşıdı

TNT ekranlarınan yayınlanan ve gündemdeki konulara çarpıcı açılardan bakan Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin bu haftaki bölümünde Uludere olayını ele aldı. İşte Kurtlar Vadisi Pusu son bölümünde yaşanan Uludere diyalogları.Kurtlar Vadisi Pusu Uludereyi gündeme taşıdı

Kurtlar Vadisi Pusu Uludereyi gündeme taşıdı

TNT ekranlarınan yayınlanan ve gündemdeki konulara çarpıcı açılardan bakan Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin bu haftaki bölümünde Uludere olayını ele aldı. İşte Kurtlar Vadisi Pusu son bölümünde yaşanan Uludere diyalogları..

Kurtlar Vadisi Pusu, geçtiğimiz günkü bölümünde Uluderede yaşanan olayı ele aldı. İşte Kurtlar Vadisi Pusunun ele aldığı Uludere olayı ile ilgili o kısım..

Türkiyenin yıllardır en çok izlenilen dizilerinden biri olan Kurtlar Vadisi Pusu, geçtiğimiz günlerde Şırnakın Uludere İlçesinde yaşanan olayı işledi.

UlUDEREDE NE OLMUŞTU?
Sınırdan PKKlıların geçeceği yönünde istihbarat gelmesinin ardından, savaş uçaklarının heronların vermiş olduğu noktaları bombalaması sonucu kaçakçılık yapan 34 köylü yaşamını yitirmişti. Bu konu Kurtlar Vadisi Pusuya da konu oldu.

KURTLAR VADİSİNDE ULUDERE OLAYI
Dizide İsrailin Türkiye ayağı olan Şamir, PKKnın başındaki Şahmeran ve kaçakçılık yapan İzzet Ağa arasında Uludere olayıyla ilgili çarpıcı bir diyalog yaşandı. Şamir, İzzet Ağanın katırları sınırdan geçirirken zorlandığı yönündeki ifadelerine karşılık olarak: Sen o eylemin kaçakçılara karşı yapıldığını mı zannediyorsun. O eylem Türk devletine karşı verilmiş bir mesajdı. Sen bölgede bizim istemediğimiz yaraları kaşırsan, biz de senin yaralarını kaşırız denildi sözlerine yer verdi.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.