Kurtlar Vadisi Pusu da yeni sezon ne zaman başlayacak?

11.10.2016
77
Kurtlar Vadisi Pusu da yeni sezon ne zaman başlayacak?

Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezon için meraklı bekleyiş devam ediyor. Ne zaman yayınlanacağı konusundaki belirsizliklerin sürdüğü Kurtlar Vadisi Pusu için henüz resmi bir açıklama gelmedi? Peki Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezonda hangi kanalda yayınlanacak?

13 yıldır zirveyi kimseye bırakmayan ve başrollerinde, Necati Şaşmaz, defne samyeli, Cahit Kayaoğlu, Erhan Ufak gibi usta oyuncuların yer aldığı Kurtlar Vadisi Pusunun yeni sezonu için heyecan dorukta. Hayranlarının merakla beklediği Kurtlar Vadisi Pusunun yeni sezonu hangi kanalda? sorusuna Ekim ayında 360 TVde yayınlanacağı iddia edildi.

Türk televizyonlarının en uzun soluklu dizilerinden Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezonu için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Hangi kanalda yayına gireceği henüz bilinmeyen Kurtlar Vadisi Pusu dizisi ile ilgili ilk iddialar geldi. Kurtlar Vadisi Pusu 360 TVde ekrana geleceği konuşuluyor.

Bir dönem Arka Sokaklarda rol alan Uğur Pektaşın kadroya dahil olduğu Kurtlar Vadisi Pusunun, yeni sezonda 15 Temmuz darbe girişimini anlatması bekleniyor.

Yakışıklı oyuncu Uğur Pektaş, Gürkan Uygunun diziden ayrılmasının ardından boşluğu bir türlü doldurulamayan Mematinin tahtına kurulacağı konuşuluyor.

Dizide Polat Alemdarın en has adamlarından biri olacağı öğrenilen Pektaşın, diziye nasıl bir renk katacağı şimdiden merak konusu oldu. Dizinin sezon finalinde konsey üyelerinin hepsinin hayatına son veren Polat Alemdar yeni sezonada bu hızla başlayacağı dedikodular arasında yer almaktadır, Ayrıca konseyin gizli bölmesi olan yeride imha ettiren Polat Alemdar düşmanlarını birbir ortadan kaldırmaya devam edecektir.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.