Kurtlar Vadisi Pusu 290. yeni bölüm fragmanında büyük baskın

06.04.2016
78
Kurtlar Vadisi Pusu 290. yeni bölüm fragmanında büyük baskın

Kurtlar Vadisi Pusu 290. yeni bölüm fragmanında büyük baskın Yapımcı Pana Filmin yıllardır ekranlara gelmeye devam eden dizisi Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümü için heyecan dorukta. Merakla beklenen Kurtlar Vadisi Pusu 290. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde Polat Alemdar ve Siyah Sancak baskında! İşte Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölüm fragmanı ve detayları
Türk televizyon tarihinin en uzun dizilerinden biri olan Kurtlar Vadisi Pusu yine heyecan dolu bir bölüm ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Yayınlandığı ilk günden beri reyting rekorları kıran dizisi Kurtlar Vadisi Pusu 290. yeni bölüm fragmanı izleyiciyle buluştu. Dizide bu hafta, Celladının önün de ruhunu teslim etmeyi bekleyen Cahitin kurtarılmak için pek de ümidi kalmamıştır ve böyle bir beklentisi de yoktur. Şedid terör örgütünün infaz etmek üzere olduğu Cahit gerçekten ölecek mi? Bu sorunun cevabı Kurtlar Vadisi Pusu 290. yeni bölümde yanıt bulacak.

Başrollerinde Necati Şaşmaz, Cahit Kayaoğlu, Defne Samyeli, Erhan Ufak ve Ertan Sabanın yer aldığı Kurtlar Vadisi Pusu, heyecan dolu 290. yeni bölümüyle kendi günü ve kendi saatinde Kanal Dde
KURTLAR VADİSİ PUSU 290. BÖLÜM FRAGMANI – İZLE

KURTLAR VADİSİ PUSU 290. BÖLÜM ÖZETİ
Geçtiğimiz hafta Safiyeyi kurtarmak için tek başına bir operasyon düzenleyen Cahit, Mervanın hain tuzağıyla Şedid askerlerine esir düşmüştü. Hakkında infaz kararı verilen Cahit, hayatının son anlarını Safiye ile yan yana geçirmişti. İkili arasında geçen diyalog ekran başında izleyenleri oldukça duygulandırmıştı. Polatın liderliğindeki Siyah Sancak baskınıyla Şedid askerleri neye uğradığını şaşıracak.

KEMANCI ÖLÜM MELODİSİNİ ÇALIYOR

Mervanın Şedidle işbirliği yaptığını öğrenen Polat Alemdar, ekibiyle birlikte bu bu ihanetin bedelini ödetmek üzere operasyona çıkar. Mervan Polat Alemdarı karşısında görünce ne yapacak? Cahit, Yusufun yanına gider ve ondan derdini anlatmasını ister. Cahitin bu sert çıkışına karşılık Yusuf ne cevap verecek? O sırada odaya Fehmi ve Hakkının da gelmesiyle ortam iyice gerilecek. Enderin katilini bulmak için araştırma yapan Polat Alemdar, kurşunun geldiği noktayı tespit eder. Cahit ile birlikte Kemancının infaz için kullandığı otele doğru yola çıkarlar. Katile çok yaklaştıkları esnada Kemancı tekrar ortaya çıkarak dehşet saçar.

Polat, Kemancıya ulaşmak için çok önemli bir ipucuna ulaşır. İpucunun geldiği noktada ise henüz Polat Alemdar ile tanışmamış birisi vardır.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.