Kurtlar Vadisi Pusu 267. yeni bölümü Polat ölüyor dedirtti

20.12.2015
83
Kurtlar Vadisi Pusu 267. yeni bölümü Polat ölüyor dedirtti

Türk televizyonlarının 13 yıldır zirveyi kimselere bırakmayan dizisi Kurtlar Vadisi Pusu son bölümü ile ekranlarda fırtınalar estirmeye devam etti. Her hafta aksiyon yüklü sahneleriyle ekrana kilitleyen Kurtlar Vadisi Pusu 267. son bölümü Polat ölüyor dedirtti.

Kanal Dnin izlenme rekoru kıran dizisi Kurtlar Vadisi Pusu 267. bölümü ile kırdı geçirdi. 13 yıldır zirveyi kimseye bırakmayan Kurtlar Vadisi Pusu son bölümünde final sahnesi Polat ölecek mi? dedirtti. Olayların ardı arkasının kesilmediği dizinin bu haftaki bölümünde patlamadan sorumlu tutulan Polatı korkunç bir son bekliyordu. Geçtiğimiz haftanın finalinde, Dağıstanlıyı patlamaktan son anda kurtaran Polat Alemdar büyük bir şok yaşamış ve polis tarafından etrafı sarılmıştı. Peki bu hafta Kurtlar Vadisi Pusuda neler yaşandı? Necati Şaşmaz, Cahit Kayaoğlu, defne samyeli, Erhan Ufak ve Ertan Sabanın başrollerini paylaştığı Kurtlar Vadisi Pusu son bölümüyle 17 Aralık Perşembe akşamı Kanal Ddeydi!

KURTLAR VADİSİ PUSU 276. BÖLÜM ÖZETİ

Kurtlar Vadisi Pusu 276. bölümde dengeler alt üst oldu. aksiyonu bol dizinin son bölümünde Polat, Cahit ve Dağıstanlı, İsviçre Polisi tarafından gözaltına alınır ve hiç bilmedikleri bir yere görütüldü. Patlamadan Polat Alemdarı sorumlu tutmaktaydı. Ariel ve Smith hain bir planla kendilerini İnterpol görevlisi olarak tanıtarak, en büyük düşmanları Polat Alemdarı ele geçirip ondan ebedi olarak kurtulma derdindeydi. Karunun yeni hedefi ise aşiret liderleriyle görüşüp aralarındaki sorunları çözmek için Iraka giden Hoca oldu.Karun bu sefer de adamlarına Hocayı etkisiz hale getirme talimatı verdi. Bütün bunlar yaşanırken Yasin komutasındaki Siyah Sancak da hocayı korumak ve aşiretleri kendi çıkarları doğrultusunda eğitmek amacıyla Iraka doğru yol aldı. Yaşanan bu gelişme Ortadoğuda gözü olan karanlık güçleri rahatsız etti. Ariel ve John Smith Irakta bulunan Cahit ve Yasine tuzak kurarken, aynı anda Hoca da hedefteydi…

Kurtlar Vadisi Pusu 276. bölümde Polattan intikamını almak için Safiye ve Elifin İsviçrede yaşadığı evi bulan Tilkiyi ise Safiyenin sürprizi bekliyordu. Gafil avlanan Tilkiye ummadığı bir yerden destek gelirken, bu sırada Pusat vuruldu Dizinin bu haftaki bölümünde Yusuf ise kendi gerçeğinin peşinde koşmaya devam ediyordu. Zeynepin evine gizlice giren Yusufun amacı DNA örneği alarak kafasındaki soru işaretlerine son verdi.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.