Kurtlar Vadisi Pusu 135. Bölüm Fragmanı izle

Kurtlar Vadisi Pusu 135. Bölüm Fragmanı izle

Kurtlar Vadisi Pusu 135. Bölüm Fragmanı izle Kurtlar Vadisi Pusu 135. Bölüm izle Kurtlar Vadisi Pusu 135. Bölüm Fragmanı izle Kurtlar Vadisi Pusu 135. Bölüm izle Kurtlar Vadisi Pusu 136. Bölüm Fragmanı izle Kurtlar Vadisi Pusu Son Yeni Bölüm Fragmanı izle Seyret

Kurtlar Vadisi Pusu 134. Bölüm Özeti;

Kurtlar Vadisi Pusu’nun nefesleri kesecek 134. bölümü, 27 Ekim Perşembe akşamı TNT ekranlarında olacak. İşte 134. bölümde yaşanacaklar:

Abdülhey, adamına zamanında ulaşamamış, araba Davut Tataroğlu ve İnci’ye çarpmıştır. Hemen hastaneye kaldırılan Davut ve İnci’nin durumu ağırdır.

Polat Alemdar ve Memati, polis servisine gerçekleştirilecek terör saldırısını engellemek için harekete geçerler. Abdülhey ise Davut ve İnci’ye çarpan adamını gizlemiş, Polat ve Memati’ye yetişmeye çalışmaktadır.

Polat ve İnci’nin evlendiğinden habersiz olan ve Polat’ı hastanede ziyaret etmeye karar veren Leyla, ondan evlenmemesini ister. Ömer Baba ise, Elif’i parka götürür, ancak Elif bir anda ortadan kaybolur.

Kaşifoğlu’nun yeni hedefi ise Kara’nın oğlu Ferman’dır. Ferman, Kaşifoğlu’nun tuzağına düşer, ancak beklemediği bir sürprizle karşılaşır.

Kurtlar Vadisi Pusu 135. Bölüm fragmanı yayınlandığı anda sitemizde yer alacaktır

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.