Kurtlar Vadisi Pusu 123.Bölüm Fragmanı izle

Kurtlar Vadisi Pusu 123.Bölüm Fragmanı izle

Kurtlar Vadisi Pusu 123.Bölüm izle Kurtlar Vadisi Pusu 123.Bölüm Fragmanı izle Kurtlar Vadisi Pusu 123.Bölüm izle Kurtlar Vadisi Pusu Son Bölüm izle Kurtlar Vadisi Pusu 123. Son Bölüm Fragmanı izle

Kurtlar Vadisi Pusu 123. Bölüm Fragmanı Seyret, ATV ekranlarında Kurtlar Vadisi Pusu 123. Bölüm Fragmanı yayınlandıktan sonra sitemizde yer alacaktır. Bende sizler gibi Kurtlar Vadisi Pusu 123. Bölüm Fragmanı bizlere ne gibi süprizler getirecek beklemedeyim. Umarım çok fazla hareketlilik olmaz kalp var neticede Birlikte gecen bölümde neler yaşanmıştı kısaca bir göz atalım birlikte.Haşim Ağa’dan Baran’ın intikamını almak isteyen Memati, burada bir kez daha Ersoy’la karşı karşıya gelir. Ancak Abdülhey’in başka bir planı vardır.Kurtlar Vadisi Pusu 123. Bölüm Fragmanı yazımızın devamında yer almaktadır.

Kurtlar Vadisi Pusu 123. Bölüm Fragmanı ATV ekranlarında yer aldıktan çok kısa bir süre sonra sizler için bu başlık altında yer alacaktır.

İsterseniz sizlerde Kurtlar Vadisi Pusu 123. Bölüm Fragmanı ile ilgili olarak yada Kurtlar Vadisi Pusu dizisine genel bir bakışla yazımızın devamında yer alan yorum kısmına düşüncelerinizi yazabilirsiniz.

Kurtlar Vadisi Pusu 122.Bölüm Özeti

Polat Alemdar’ın helikopterle Ersoy’un mekanını basması üzerine büyük bir çatışma çıkar. Ersoy Ulubey, son anda Polat’ın elinden kurtulur.

Haşim Ağa’yı alan Memati ve Abdülhey onu intikamını alması için Memduh Baba’ya götürürler. Ancak Memduh Baba, Haşim Ağa’yla ilgili kimsenin beklemediği bir karar verir. Bu karara sürpriz bir isimden itiraz gelecektir.

Polat, her yönden Ersoy’a saldırmış, şimdi onun hareketini beklemektedir. Bu arada itirafçıdan bekledikleri haber gelir. Polat Alemdar, Ersoy’a son bir baskın daha düzenleyecektir.

Ersoy Ulubey ise, Polat’a büyük bir darbe vurmaya hazırlanmaktadır

Kurtlar Vadisi Pusu 123.Bölüm Fragmanı izle

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.