Kurtlar vadisi pusu 115.bölüm izle

Kurtlar vadisi pusu 115.bölüm izle

Kurtlar vadisi pusu 115.bölüm izle Kurtlar vadisi pusu 115.bölüm seyret Kurtlar vadisi pusu son bölüm izle Kurtlar vadisi pusu 115.bölüm Kurtlar vadisi pusu yeni bölüm izle

Kurtlar vadisi pusu 115.bölüm izle Kurtlar vadisi pusu son bölüm izle Herkes sabırsızlıkla yeni bölümün ekranlarda yayınlanmasını bekliyor.

En son bölüm fragmanında Polat alemdar ve ekibi domuz bağcıların tuzağından kurtuluyor. Memati ile Abdülhey bu konu yüzünden birbirleri ile tartışıyor.

Polat alemdar en son olarak aramızda birinin kendilerini sattığını söylüyor.

Geçen hafta kurtlar vadisi pusu ‘da güzel sahneler yaşandı.Polat Alemdar, selvi ‘nin evlenmesine razı oldu.

Pusat Çakır, babasının namı ile barda ayrıcalığı ile tanıştı.Ama barda karşısına çıkan murat isimli kişiyi kimsenin gözü tutmadı.

Abdülhey ‘in arkadaşı hamit, Polat alemdar ve ekibini öldürmek için bu bölümde dikkat çekti. Fakat Hamit, Ersoy ulubey ile polat alemdarı görüştürüp aralarındaki buzların erimesini istedi.

Memati bu olayı duyunca çılgına döndü. Polat alemdar görüşmeyi kabul edip tuzak kurmayı düşündü. Buluşma yerine cahit ve Güllü’yü keskin nişancı olarak pusu’da beklemeye geçtiler.

Fakat Ersoy Ulubey’de tuzak kurdu. Kendisinin gelmesi gereken yere domuz bağcılarını gönderdi. Hamit, ersoy ulubeyi arayıp gelip gelmeyeceğini sorduğundada, ersoy benim yerime domuz bağcılar geliyor. İster kaç oradan istersen polat alemdarı öldür hayatını kurtar dedi. Hamit beklenenin tam tersini yaparak polat alemdar ile anlaştı.

Zaza’nın grev yaptırdığı işletmeye Ersoy Ulubey’in adamları baskın yapıyor. Polat Alemdar yetişiyor ama geç kalıyor. Zaza ortalarda gözükmüyor.

Kurtlar vadisi pusu ‘da heyecan son hızla devam ediyor.17 şubat 2011 kurtlar vadisi pusu 114.bölüm fragmanının yayın gününden itibaren 3 gün önce çıkacağını düşünüyoruz.

Bu hafta Kurtlar Vadisi Pusu’da Ersoy Ulubey ölecek mi, ölmeyecek mi diye merak ediliyordu.

Memati geçen hafta ersoy ulubey ‘i vurmuştu.Ama Ersoy ulubey ölmedi.Kalbi bile durdu ama daha sonra tekrar çalıştı.

Pusat, Yaşar katırcının oğlu ve Örgütcünün oğlu ile beraber bir eğlence yerinde kavga çıkardı ve karakola düştü.Karakoldan kurtaran memati kendince cezasını verecek gibi gözüküyor…

Kurtlar vadisi pusu 115.bölüm fragmanı izle

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.