Kurtlar vadisi pusu 106. bölüm izle

Kurtlar vadisi pusu 106. bölüm izle

kurtlar vadisi pusu izle, kurtlar vadisi pusu son bölüm izle, kurtlar vadisi pusu 106.bölüm izle, kurtlar vadisi pusu 106.bölüm full izle

Kurtlar Vadisi Pusu’nun yine nefesleri kesdi Kurtlar Vadisi Pusu 106. bölümde, Yine nefesler tutuldu, tüm Türkiye ATV ekranlarına kilitlendi.

Kurtlar Vadisi 106.bölüm de Memati oğlu’nun ölümüne dayanamayıp isyan bayraklarını çekti. oğlu defnedilirken mezara giren Memati, üzerine toprak atılmasını ve oğlu Ali Memati ile gömülmek ister.

Diğer yandan Ersoy Ulubey cenaze’nin diğer tarafında Polat ve adamları için pusu kurar. Tam ateş edecekleri sırada Polat ve Abdülhey’in tuzağı farketmesi ile tüm cenaze yakınları siper alırlar.

Mezarlıkta çatışmaya başlarlar Ersoy Ulubey acımazsızca masum insanlar’ın üzerine ateş eder Polat’ın babası o sırada vurulur ve yaralanır. Bunun üzerine Polat sinirlenip adamları tek tek ödürmeye başlar;

Memati daha fazla dayanamayıp silahını kaptığı gibi gözünü karartıp adamların üzerine gitmeye başlar tam Ersoy Ulubey’le mezarlıkta karşı karşıya gelirler. o sırada Ulubey’in adamını fark etmeyen Memati omzundan bi kuşun yer orada kalır. Ulubey oradan uzaklaşır.

Memati ve yakınları hastene kaldırılır ameliyat olan memeti daha kendine gelmeden yakaladıkları Ulubey’in adamı nı konuşturmak için Deli Hüsnü ile odasına gider Kapıda nöbet tutan Hüsnü , Memati’nin adamı konusturmasını bekler Memati adamı konusturamayınca Ulubey’in adamını öldürür.

Cenazede bulunan Ünsal şikayet için Ulubey’in yanına gider. Ve Uubey Ünsal’ı tehdit eder. tehdi’in üzerine sinirlenen Ünsal kemal , Polat’a , Ulubey’in adamlarının yerini söyler. Polat abdülhey’i de yanına alararak Ulubey’in adamları’nın yerine gider o sırada savcıda polisleri yanına alarak adamları tutuklamak için gelir. Polat polislere karşı cıkarak abdülhey’le birlikte içeriye girer ve adamları öldürürler.

Memati hastanede daha fazla dayanamaz ve Hüsnü’den Sağır İsoyu yanına çağırmasını ister. Sağır İso geldigiğin’de Memati İso’dan Ulubey’in oğlunun ve Karısının evini öğrenir ve tek başına eve baskına gider. karısı silah sesini duyup Ulubey’i arar çatışma cıktığını haber eder Ulubey Karısına gizli sığınak’a saklanmasını söyler.

Memati, Ulubey’in Karısı ve oğlunun kaçarken görür ve takip eder kilitli bi kapıyı acmak için uğraşır fakat kapının arkasında bomba olduğundan haberi yoktur.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.