Küçük Ağa Dizisi En Yakın Rakibini İkiye Katladı

Küçük Ağa Dizisi En Yakın Rakibini İkiye Katladı

Kanal Dnin sezona damga vuran dizisi Küçük Ağa, tüm kişilerde ve ABde on üç rating alarak her iki kategoride de gecenin birincisi olurken, rating yarışında da en yakın rakibini ikiye katladı.
TNSnin ölçümlerine göre; atvnin dizisi Kaçak, tüm kişilerde beş rating alarak geçen haftaya göre bir basamak geriledi ve dördüncü oldu. ABde ise, dört rating ile geçen haftaya göre üç basamak yükselerek beşinci sırada yer aldı.

Starın büyük umutlarla ekranlara gelen, ama bir türlü istediği sonucu elde edemeyen dizisi Kurt Seyit ve Şura, tüm kişilerde dört rating alarak geçen haftaya göre iki basamak geriledi ve dokuzuncu oldu. ABde ise, beş rating ile bir basamak gerileyerek dördüncü oldu.

Dün akşam uzun bir süreden sonra yeni bölümüyle ekranlara gelen Showun dizisi Benim İçin Üzülme, tüm kişilerde dört rating alarak altıncı oldu. ABde ise iki rating ile yirminci sırada yer aldı.

TRT 1in dizisi Seksenler, tüm kişilerde üç rating alarak geçen haftaya göre altı basamak geriledi ve on dördüncü oldu. ABde ise, beş rating ile dört basamak yükselerek üçüncü oldu.

atvnin fenomen programı haline gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert, tüm kişilerde dört rating ve yirmi yedi share, ABde ise dört rating ve otuz iki share gibi oranlar alarak inanılması zor bir başarıya imza attı.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.