Kördüğüm 9. bölüm fragmanında şoke eden gelişme

03.03.2016
82
Kördüğüm 9. bölüm fragmanında şoke eden gelişme

Kördüğüm 9. bölüm fragmanında şoke eden gelişme Fox Tvde bu akşam ekrana gelecek olan Kördüğüm dizisinin 9. yeni bölüm için heyecan dorukta. Yayınlanan Kördüğüm yeni bölüm fragmanında şoke eden gelişmeler yaşanıyor. Seyircinin merakla beklediği Kördüğüm 9. yeni bölüm fragmanı ve detayları haberimizde

Endemol Shine Türkiye’nin yapımcılığını üstlendiği Kördüğüm dizisi bu hafta yeni bölümü ile kaldığı yerden devam edecek. Merakla beklenen Kördüğüm 9. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Başrollerinde İbrahim Çelikkol, Belçim Bilgin ve Alican Yücesoy’un yer aldığı ‘Kördüğüm’, her Perşembe günü saat 20.00’de FOX’ta.

KÖRDÜĞÜM 9. BÖLÜM ÖZETİ

Ali Nejat kimden geldiği belli olmayan ama ustaca hazırlanmış bir tuzağın içindedir. Holdingin eski güvenlik elemanını öldürtmekle suçlanan ve gözaltına alınan Ali Nejat, henüz yaşadığı şoku üzerinden atamamışken aldığı bir başka haberle sarsılır: Naz ve Kaan ortadan kaybolmuştur! Umut’un yaptıklarının intikamını almak için Naz’ı kaçırtan Kenan, Kaan’ı hiç hesaba katmamıştır. Naz, Kaan’ı bir oyun oynadıklarına inandırmaya çalışırken Kenan, Kaan’ın Ali Nejat Karasu’nun oğlu olduğunu öğrenir. Artık işin içinde sadece intikam değil, fidye de vardır.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.