Konyaspor istanbulspor maçı canlı izle

20.02.2011
75
Konyaspor istanbulspor maçı canlı izle

Konyaspor istanbulspor Maçını canlı izle LİG TV canlı izle Konyaspor istanbulspor maçı izle Konyaspor istanbulspor maçı canlı izle Konyar istanbul macı izle

Konyaspor istanbulspor maçı canlı izleKonyaspor istanbulspor maçı izle lig tv izle
Teknik direktörlüğe Yılmaz Vural’ı getiren konyaspor, Spor Toto Süper Lig’in 22.hafta maçında 20 Şubat 2011 Pazar günü İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak. Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadyumu’nda saat 17:00’de başlayacak mücadeleyi Halis Özkahya yönetecek.

Konyaspor, teknik direktörlüğe getirilen Yılmaz Vural ile ilk lig maçında (20 Şubat 2011 Pazar günü) iç sahada İstanbul Büyükşehir Belediyespor’u konuk edecek.

Hafta başından beri yoğun tempoda yaptığı antrenmanlarla hazırlanan yeşil beyazlılarımızda, Bucaspor maçında gördükleri kırmızı kartlarla cezalı duruma düşen Erdinç Yavuz ve Ertuğrul Arslan’ın yanısıra sakatlıkları bulunan Muamer Salibasic, Basem Abbas ve Mehmet Batdal, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile oynanacak maçta forma giyemeyecek.

Yalova’dan FİFA kokartlı hakemlerimizden Halis Özkahya’nın yöneteceği ve Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadyumu’nda saat 17:00’de başlayacak Konyaspor-İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasını sporseverler 2,5 ila 40 TL arasında değişen fiyatlarda belirlenen biletlerle izleyebilecekler

Spor Toto Süper Lig’de Bugün saat 17.00 da deplasmanda Konyaspor ile karşılaşacak İstanbul Büyükşehir Belediyespor, deplasmanda galibiyeti hedefliyor.
Ligde geçen hafta Gençlerbirliği’ne karşı son dakikalarda yediği golle yenilmenin üzüntüsünü yaşayan İstanbul Büyükşehir Belediyespor, zorlu Konya deplasmanında kazanmak istiyor.

Lacivert-turunculu kulübün futbol şube sorumlusu Kamil Dizar, Konyaspor karşısında çok dikkatli olacaklarını, rakiplerinin yeni teknik direktörleriyle kazanma arzusu içinde olacağını ifade ederek, “Maça yeni bir heyecanla girecekler. Hocamız gerekli bütün hazırlıkları bu doğrultuda yaptı. Bizim de kazanmaya ihtiyacımız var. Önemli bir maç. Hata oranını en aza indirip maçı kazanmayı arzu ediyoruz” diye konuştu.

İstanbul ekibinde Gençlerbirliği maçında kırmızı kart gören Mahmut ve yine bu maçta gördüğü sarı kart ile bu sezon 4. kartını alan Holmen, cezaları nedeniyle Konyaspor maçında forma giyemeyecek.

Sol diz çapraz bağlarındaki sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan Cesario’nun yanı sıra tedavisi süren Holosko da kadroda yer almayacak

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.