Kongo Gana maçını canlı izle

26.03.2011
74
Kongo Gana maçını canlı izle

Kongo Gana maçını canlı izle Kongo Gana maçını canlı seyret Kongo Gana maçı canlı izle Kongo Gana canlı izle Kongo Gana maçını izle

Kongo Gana maçını canlı izle İ grubunun kritik maçlarından bir tanesi olduğunu söyleyebiliriz. 4 puanlı, henüz gol yememiş lider Gana, deplasmanda Kongo ile karşılaşacak.

Gana bu maç sonrası İngiltere ile bir hazırlık maçı yapacak. Aslında birçok oyuncunun kafası bu karşılaşmada desek yeridir. Zira çok farklı bir heyecan, farklı bir platform tecrübesiz olanlar için. En büyük sıkıntı da bu belki de, motivasyon. Tabii bir de Michael Essien’in yokluğu. Goran Stevanoviç, maç öncesinde, “Biliyorum, İngiltere maçı Kongo maçından daha büyük heyecan coğu oyuncu için, ancak bunu şimdilik düşünmemeliyiz, Kongo maçında konsantrasonumuzu sağlayabilmeliyiz” dedi.

Kaldı ki, Kongo’nun durumu da kötü değil.bir galibiyet bir mağlubiyet aldılar, özellikle de hücum oyuncuları, başta Sembolo, oldukça formda.

Sürpriz beklediğim maçlardan birisi diyebilirim. Birçok Ganalı oyuncunun aklı İngiltere ile yapılacak hazırlık maçında olacak. Ev sahibi yenilmez denenir.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.