Kocaman Ailem 6. bölüm fragmanında çocukları yıkan haber

13.07.2018
71
Kocaman Ailem 6. bölüm fragmanında çocukları yıkan haber

Kocaman Ailem 6. bölüm fragmanı yayınlandı. ATVnin ilgiyle izlenen dizisi Kocaman Ailem yeni bölümde büyük itiraf çocukları yıkacak. İşte Kocaman Ailem 6. yeni bölümden heyecan dolu o anlar.

Perşembe akşamları izleyicisini ekrana kilitleyen Kocaman Aile yeni bölümde heyecan dorukta. Kocaman Ailem 6. yeni bölümüyl bu akşam 20.00de ATVde.

KOCAMAN AİLEM 6. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Nurtenin sözlerinden sonra anneler çocuklarla beraber çiftlikten ayrılmaya karar verir. Anneler çocuklardan seçim yapmalarını istediklerinde ise hiç beklemedikleri bir sonuçla karşılaşırlar. Selim, Ahmet ve Elif babalarını terk etmek istemiyorlardır. Anneler bunu duyduklarında yıkılır. Bu sırada Hulusi de derin bir vicdan muhasebesine girmiştir. Çocuklarına daha fazla yalan söylemek istemiyordur. Hafıza kaybının bir oyun olduğunu onlara anlatır. Bu sefer yıkılma sırası Elif, Ahmet ve Selimdedir. Babaları onları yine hayal kırıklığına uğratmıştır. Üstüne üstlük bir de annelerinin kalplerini kırmışlardır. Bütün bunlar olurken bir de Jale ve Demirden gelen haber çocukların dünyasını başlarına yıkacaktır.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.