Kızım Nerede 25. Bölüm Fragmanı izle

Kızım Nerede 25. Bölüm Fragmanı izle

Kızım Nerede 25. Bölüm Fragmanı izle Kızım Nerede 25. Bölüm izle Kızım Nerede 25. Bölüm Fragmanı izle Kızım Nerede 25. Bölüm izle Kızım Nerede Son Yeni Bölüm Fragmanı izle Seyret

Ülkenin tanınmış iş adamlarından Zafer Demiray, eşi Suna, üç kızı Zeynep, Cansu ve Eylül, kız kardeşleri İpek, Mine ve onların eş ve çocuklarıyla birlikte büyük, mutlu bir aileye sahiptir. Kurdukları ve büyüttükleri aile şirketi büyük başarılara imza atmıştır. Tüm bunların üzerine ailenin bir araya geldiği doğumgünü partisinde kutlanan bir diğer başarı da Zafer Demiray’ın yılın iş adamı seçilmiş olmasıdır. Zafer Demiray bu mutlu tabloda hayal edebileceği her şeye sahiptir. Kutlamanın devamında Zeynep ve 3 kuzeni gece partiye gitmek için izin isterler ve zorlanmadan izni koparırlar. 4 genci partiye Zafer Demiray bırakır. Gece saat 3:00’te Zeynep’in annesi Suna ile halası İpek gençleri almaya gelirler. Eğlencenin sonuna yaklaşıldığı her halinden belli olan mekanda Suna ve İpek tek tek tüm kuzenleri bulurlar. Fakat Zeynep ortada yoktur! Kuzenlere sorarlar. Kimse Zeynep’i görmemiştir. Cep telefonu da kapalıdır. Birlikte gitmiş olabileceği yakın arkadaşlarını ararlar ama Zeynep hiçbir yerde yoktur! Tüm aile için korku dolu bekleyiş başlar. Mutlu aile tablosu bir anda kabusa dönmüştür. Zeynep nerededir?

Kızım Nerede 24. BÖLÜM ÖZETİ

Suna’yı ziyarete gelen Ziya Fehmi; tehditlerinin işe yaramayacağını, Suna’nın kızını bulmak için Kağan komiserle görüşmeye devam edeceğini anlamıştır. Jülide’nin; Bahadır’ın uyarılarına kanıp Zafer’le ilişkisini basına açıklaması; Bahadır’ın hedefine ulaşmasını sağlarken Zafer’i zor duruma düşürür. Öfkeden deliye dönen Zafer ise evden gelen kötü haberle yıkılır. Ziya Fehmi, Suna’yı götürmüştür. İşleri yoluna girene kadar Zafer’in de ağzını açmaması konusunda uyarıp, Suna’yı öldürmekle tehdit eder. Zafer’in eli kolu bağlanmıştır. Jülide’nin açıklamasıyla Cansu ve Eylül’ü de kaybeden Zafer, ne yapacağını bilemez. Gerçeği kimseyle paylaşamamaktadır. Öfkesini çıkarıp hesap sorabileceği tek kişi Jülide’dir. Fakat bu öfke Zafer’e çok pahalıya mal olacaktır. Herkesi şaşırtacak bu olay, Zafer’den intikam almak isteyen kişinin kim olduğunu açığa çıkaracaktır. İpek ise Mine’nin hamile olduğunu öğrenince, çocuğu aldırmasını önerir. Kemal’e güvenmeyen Mine’yi zor günler beklemektedir. Hazal’ın şüpheli hareketlerini fark eden İpek, kızını takip eder ve Zeynep’le ilgili sakladığı gerçeği öğrenir. Hazal konusunda şüpheleri olan Kağan komiser yaptığı aramada beklenmedik bir durumla karşılaşır. İşler sandığından daha karmaşık ve tehlikelidir.

Bir çok sırrın açığa çıkacağı bu bölümde; Zeynep’in kaçırılması olayının karanlık bölgeleri aydınlanmaya, Zeynep’e giden yol açılmaya başlar.

Kızım Nerede 25. Bölüm Fragmanı izle

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.