Kız Arkadaşıyla Tartıştı Canına Kıydı

20.12.2010
72
Kız Arkadaşıyla Tartıştı Canına Kıydı

Kayseri’de kız arkadaşı ile tartıştığı öne sürülen lise öğrencisi 16 yaşındaki Emre Sevinç, yüksek miktarda ilaç içerek yaşamına son verdi.

Olay, Melikgazi İlçesi TOKİ Demokrasi Mahallesi Türkyurdu Caddesi Kümeevleri’nde meydana geldi. Kayseri Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi, Makine Teknolojisi Bölümü 10’uncu sınıf öğrencisi Emre Sevinç, Talas Lisesi öğrencisi B. adlı kız arkadaşı ile tartıştı. Sevinç, daha sonra annesi Hatice Sevinç’e ait olduğu belirtilen 150 şeker ilacını içti. Yakınları tarafından hareketsiz bulunarak ambulansla Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Sevinç, ilk müdahale ardından Beyin Cerrahi Servisi Yoğun Bakım Servisi’nde doktorların çabalarına rağmen öldü. Emre Sevinç’in daha önce de intihar girişiminde bulunduğu, kaldırıldığı hastanede yapılan müdahale ile yaşama döndürüldüğü belirtildi.

Sevinç’in otopsisinin tamamlanması ardından cenazesi Hunat Camii’nde kaldırıldı. Cenazede acılı baba Feyzullah Sevinç ayakta durmakta zorlanırken, Ankara’da asker olan ağabeyi Hakan, birliğinden izin alarak kardeşini son yolculuğunda yalnız bırakmadı. Okul arkadaşlarınında katıldığı cenaze töreninde Emre Sevinç’in tabutu önüne bırakılan fotoğrafında ‘KARAM’ yazısı dikkat çekti. Kardeşinin fotoğrafını öpen ağabeyi Hakan Sevinç, gözyaşlarını tutamadı. Feyzullah Sevinç, oğlu Emre’ye kaldırıldığı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde ilgi gösterilmediğini iddia ederken savcılığa başvurarak suç duyurusunda bulunacağını söyledi.

Emre Sevinç’in öğrenim gördüğü Kayseri Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nde bu ögretim yılında 26 gün devamsızlığı bulunduğu ve bu nedenle sınıfta kaldığı belirtildi. Okul yönetimi ailenin haber vermemesinden dolayın öğrencilerinin intiharından bilgileri olmadığını söyledi.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.