Kısmetse Olur haftanın finali fragmanında olay itiraf

13.04.2011
75
Kısmetse Olur haftanın finali fragmanında olay itiraf

Kanal Dnin izlenme rekorları kıran evlilik programı Kısmetse Olurda bu hafta yer yerinden oynayacak. 26 Şubat Pazar akşamı yayınlanacak olan Kısmetse Olur finalinde Gözdenin itirafı Ünalı tekrar zor bir duruma sokuyor. İşte Kısmetse Olur finalinden ilk görüntüler.

Kısmetse Olur 26 Şubat Pazar 2017de yayınlanacak olan haftanın finali fragmanında, Gözde aklındaki damat adayının Onur olduğunu itiraf ediyor, Ünal tekrar fenalık geçiriyor!

Fragmanda, Gözde haftalardır herkesin aklını kurcalayan sorunun yanıtını verdi! Aklında başka bir damat adayı olduğunu ancak ismini daha sonra açıklayacağını söylediği kişi damat adaylarından Onur oldu. Gözdenin bu itirafı evde büyük yanı uyandırdı. Duydukları karşısında bir kez daha yıkılan Ünal, tekrar fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. Ünalın hastalanmasına neden olduğunu düşünen ve kendini suçlu hissettiğini söyleyen Gözde ise gözyaşlarına boğuldu.

Öte yandan Onur ve Gökhan arasında tartışma çıktı. Bir anda birbirlerine yükselen Onur ve Gökhanı diğer damat adayları ayırırken, Didemin çığlıkları evde geniş yankı buldu. İkili arasında çıkan tartışmanın nedeni neydi? Didemi bu kadar sinirlendiren ve çileden çıkaran şey ne oldu?

Kısmetse Olur haftanın finali bölümüyle Pazar 23.30da Kanal Dde!

KISMETSE OLUR 25 ŞUBATDA NELER OLACAK?

Kısmetse Olur 25 Şubat Cumartesi yayınlanacak olan yeni bölüm fragmanında, Ünal ve Gözde çıktıkları romantik yemekte çok önemli bir karar alıyor! Tuğçe ve Akın arasında ise büyük bir tartışma çıkıyor, Tankut araya giriyor!

Kemal, Sevgicandan mı hoşlanıyor?

Kısmetse Olurda aşk kokuları esmeye devam ediyor. Kemal ve Sevgican ararında geçen konuşmalardan sonra, Adnan Kemalin Sevgicandan hoşlandığını iddia ediyor. Bu iddia üzerine ise mutlu olduğu gözlemlenen Sevgican ne cevap verecek? Kemal ve Sevgican arasında yeni bir aşk doğacak mı?

Haftanın birincileri seçilen Onur ve Didem ise, Aycanın neden hala gelmediğini ve Onuru yalnız bıraktığını sorguluyor. Adnan, Onur ve Aycan ilişkisinde Aycanın onu yalnız bıraktığını söylüyor.

Ünal ve Gözde ise çıktıkları romantik yemekte radikal bir karar alıyor. Ünal, Gözdeyi tamamen kaybetmemek adına aldığı kararı açıklıyor. Ünal, Bundan sonra tanıma yolunda değil de daha arkadaşça olacağım seninle diyerek Gözdeyi kendinden uzaklaştırmak istemiyor.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.