Kısmetse Olur da Ünal ağlaya ağlaya evi terk etti!

20.12.2010
80
Kısmetse Olur da Ünal ağlaya ağlaya evi terk etti!

Kısmetse Olurun bugün yayınlanacak olan yeni bölümüne, damat adaylarından Ünalın, Gözdeye olan aşkını anlatırken hıçkıra hıçkıra ağlaması güne damga vuracak!

Kısmetse Olurda geçtiğimiz haftadan bu yana tanıma yoluna giren çift Gözde ve Ünal aşkı uzun sürmedi. Ünalın egolu tavırları ve ilgisizliği nedeniyle onunla yollarını ayrıma kaarı alan Gözde, haftanın finali bölümünde aklında başka bir aday olduğunu söyleyerek ortalığı epeyce karıştırmıştı. Tüm adayların bir anda tepkisini çeken Gözde, ilgilendiği asıl adayın bu evde olduğunu ancak ismini vermek istemediğinin altını çizdi. Gözdeninn anlattıklarından yola çıkarak herkesin aklına aynı isim gelmişti. Gözde, Onurdan mı hoşlanıyordu?

Ünalın gözyaşları güne damga vuracak!
Öte yandan önceki gün rahatsızlanarak programa gelemeyen Ünal, sonunda Gözdeye olan aşkını açıkça ilan etti. Onu
kaybetme korkusu yaşayan damat adayı, hayatında iki kez aşık olduğunu ve ikincinin de Gözde olduğunu söyledi. Ona
gerçekten duygusu olduğunu anlatırken gözleri dolan Ünal, bir anda hıçkırıklara boğuldu. Gözdeden aşkına karşılık bulamayan
Ünal, ağlayarak evi terketti. Ünalı ilk kez böyle gören yakın arkadaşı Gökhan ise Ünalın gerçekten aşık olduğunu söyledi ve onu bu halde görünce gözleri doldu. Ünalın hıçkıra hıçkıra ağlaması Gözdeyi de büyük bir yıkıma uğrattı. Onun üzülmesine sebep olduğunu düşünen Gözde, peki şimdi ne yapacak? Ünala bir şans daha verecek mi?

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.