Kırlangıç Fırtınası dizisinin konusu ve oyuncuları

Kırlangıç Fırtınası dizisinin konusu ve oyuncuları

Kırlangıç Fırtınası dizisinden ilk fragman yayınlandı Kırlangıç Fırtınası dizisinin konusu ne hangi oyuncular rol alıyor? Kırlangıç Fırtınası dizisi hakkında tüm haberler

Yapımcılığını Limon Film’in üstlendiği ve Fox ekranlarında yayınlanacak olan “Kırlangıç Fırtınası” dizisinin ilk fragmanı yayınlandı.

Senaryosunu Erkan Birgören ve Betül Yağsağan’ın kaleme aldığı dizinin başrollerinde Emel Çölgeçen, Fikret Kuşkan ve Ayşenil Şamlıoğlu yer alıyor

KIRLANGIÇ FIRTINASI KONUSU NEDİR?

Evlilik dışı hamile kalan Ülfet, doğum sırasında oğlunu ağabeyi Kudret’e vermek zorunda kalır. Bu sırada Kudret’in eşi Meryem de doğum yapar. Kudret, Ülfet’in oğlunu da kendi çocuğunun yanına koyar ve çocukların ikiz doğduğunu söyler. Aradan yıllar geçer. Bu çocuklar Şahin ve Yusuf’tur. Ne Ülfet ne de Meryem gerçeklerden haberdar değil, Kudret de hangisinin kendi oğlu olduğunu bilmiyordur. Yaşananları tüm gerçekleriyle bilen Fikret Ana, yıllardır sakladığı sırrı ne zamana dek içinde tutmayı başarabilecektir?

SENARYO: ERKAN BİRGÖREN
YÖNETMEN: EMİNE FULYA YAVUZOĞLU
YAPIMCI: HAYRİ ASLAN
YAPIM: LİMON YAPIM
TÜR: DRAM
GÖRÜNTÜ YÖNETMENİ: EYÜP BOZ
GENEL KOORDİNATÖR: MEHMET SERKAN TURHAN

OYUNCULAR:

FİKRET KUŞKAN (Kudret), EMEL ÇÖLGEÇEN (Ülfet), AYŞENİL ŞAMLIOĞLU (Fikret), EBRU AYKAÇ (Meryem), EKİN MERT DAYMAZ (Şahin), GÜN AKINCI (Yusuf), DAMLA ASLANALP (Maral), OZAN OSMANPAŞAOĞLU (Akın), İNANÇ KONUKÇU (Hikmet), PERİHAN ÜNLÜCAN (Reyhan), DENİZ BOLIŞIK (Zehra), TÜLİN YAZKAN (İnci), HALUK CÖMERT (Maksut), GONCA CİLASUN (Sultan), ASLIHAN BÜYÜKDERELİ (Nergis), ATAKAN YARIMDÜNYA (Yadigar), DENİZ ORAKÇI (Çiçek), GÜRKAN GÜNAL (Cengiz), YILDIRIM GÜCÜK (Ahmet), ERGÜL COŞKUN (Hamdiye), GÖKHAN AZLAĞ, (Genç Kudret), ZEYNEP ELÇİN (Genç Ülfet)

KIRLANGIÇ FIRTINASI’NDA MELTEM CUMBUL’UN YERİNE YENİ OYUNCU

Kırlangıç Fırtınası dizisinden ayrılan Meltem Cumbul’un yerine Poyraz Karayel dizisinin Sema’sı Emel Çölgeçen katıldı.

Meltem Cumbul’un başrolünde rol alacağı Kırlangıç Fırtınası dizisine küçük bir bebeğin de dahil edileceğini duyunca ‘bebek krizi’ yaşanmış ve seti bırakmıştı.

FOX’ta ekrana gelecek Limon Yapım imzalı dizide başrol değişikliği yapıldı. “Yeni bir oyuncuyla yola devam edeceğiz” diyen yapım şirketi sevilen oyuncu Emel Çölgeçen’le anlaştı. Dizide Ülfet karakterine hayat verecek olan Çölgeçen son olarak Poyraz Karayel dizisinde avukat Sema karakterini oynamıştı.

“Kırlangıç Fırtınası”nda ayrıca Fikret Kuşkan’ın yanısıra Ebru Aykaç, Uğur Demirpehlivan, Haluk Cömert, Deniz Bolışık, Perihan Ünlücan, Tülin Yazkan, Ozan Osmanpaşaoğlu ve Atakan Yarımdünya da rol alıyor.

Meltem Cumbul’un başrolünde rol alacağı Kırlangıç Fırtınası dizisine küçük bir bebeğin de dahil edileceğini duyunca ‘bebek krizi’ yaşanmış ve seti bırakmıştı. Cumbul’un yerine gelen yeni isim ise Emel Çölgeçen oldu.

Yönetmenliğini Özcan Alper’in üstlendiği senaryosunu Erkan Birgören ve Betül Yağsağan’ın yazdığı, yapımcılığını Limon Yapım’ın üstlendiği “Kırlangıç Fırtınası” kızını arayan bir annenin hikayesini anlatacak. Emel Gölgeçen, ocak ayında başlaması beklenen dizide başrolü son olarak Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Nikolay karakterine hayat veren Fikret Kuşkan ile paylaşacak.

KIRLANGIÇ FIRTINASI SETİNDE BEBEK KRİZİ

Başrolü Meltem Cumbul’un üstlendiği ‘Kırlangıç Fırtınası’ dizisinin setinde bebek krizi çıktı. Cumbul, diziye küçük bir bebeğin de dahil edileceğini duyunca seti bıraktı.

Yönetmenliğini Özcan Alper’in üstlendiği “Kırlangıç Fırtınası” dizisinin setinden ilk haber geldi.

Senaryosunu Erkan Birgören ve Betül Yağsağan’ın yazdığı, yapımcılığını Limon Yapım’ın üstlendiği dizide kızını arayan bir anneyi canlandıran Meltem Cumbul, dizinin oyuncu kadrosuna 1 yaşın altında bir bebeğin de dahil edilmek istendiğini öğrenince sete ara verdi.

MELTEM CUMBUL’UN YERİNE EMEL ÇÖLGEÇEN GELDİ

Başkanı olduğu Oyuncular Sendikası’nın “Bu Sette Çocuk Var” adlı kampanyasıyla çocuk oyuncu konusunda bilinçlendirme çalışmaları yapan Meltem Cumbul, senaryo gereği çekimlerde küçük bir bebeğin yer alması gerektiğini öğrenince tepki gösterdi.

Çocuk oyuncuların çalışma koşullarını belirleyecek olan yönetmelik hâlâ çıkmadığı için çocuk işçi çalıştırma kuralları konusunda çalışmalar yapan Cumbul, ekibe çekimlere devam etmeyeceğini açıklayarak diziyi bıraktı.

FOX’ta ekrana gelecek Limon Yapım imzalı dizide başrol değişikliği yapıldı. “Yeni bir oyuncuyla yola devam edeceğiz” diyen yapım şirketi sevilen oyuncu Emel Çölgeçen‘le anlaştı. Dizide Ülfet karakterine hayat verecek olan Çölgeçen son olarak Poyraz Karayel dizisinde avukat Sema karakterini oynamıştı.

Meltem Cumbul’un Fikret Kuşkan’la başrolü üstlendiği “Kırlangıç Fırtınası”nın ocak ayında yayına başlaması planlanıyor.

KIRLANGIÇ FIRTINASI DİZİSİNİN KONUSU

Kırlangıç Fırtınası; Dünyaca ünlü aşk filmi ‘Aşk ve Gurur’un aynı adlı yerli uyarlaması olacak dizi, toprak zengini bir ailenin 5 kızı çevresinde gelişen entrikaları ele alıyor.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.