Kırgın Çiçekler Dizisi 41. yeni bölüm fragmanı yayınlandı sitemizde

Kırgın Çiçekler Dizisi 41. yeni bölüm fragmanı yayınlandı sitemizde

Kırgın Çiçekler Dizisi 41. yeni bölüm fragmanı yayınlandı sitemizde Atvde ekrana gelen Kırgın Çiçekler, tüm kategorilerde en çok izlenen yapım olarak zirvedeki yerini korumaya devam ediyor. Dün akşam yayınlanan Kırgın Çiçekler 40. son bölümün hemen ardından yeni bölüm fragmanı merak konusu oldu. Heyecanın bir an olsun eksik olmadığı Kırgın Çiçekler 41. yeni bölüm fragmanı ve detayları haberimizde

NTC medyanın yapımcılığını üstlendiği başrollerinde Özgür Çevik, İpek Karapınar, Biran Damla Yılmaz, Mehmet Aykaç, Gökçe Akyıldız, Hazar Motan, Çağla Irmakın yer aldığı Kırgın Çiçekler yepyeni bir bölüm ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Merakla beklenen Kırgın Çiçekler 41. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Pazartesi akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen Kırgın Çiçekler yeni bölümü ile 11 Nisan 2016 saat 20:00da Atvde.

Kırgın Çiçekler yayınlanan son bölümünde, tüm kişilerde 10,45 izlenme oranı ve 25,76 izlenme payı, AB Sosyal Statüde 6,77 izlenme oranı ve 16,81 izlenme payı, 20+ABC1de 9,41 izlenme oranı ve 21,33 izlenme payı alarak 100 program arasında birinci oldu. Yetimhane kızlarının hikâyesini anlatan dizi, izleyiciyi her bölümde duygu yüklü sahnelerle etkiliyor.

Dizinin kadrosunda Özgür Çevik, İpek Karapınar, Biran Damla Yılmaz, Gökçe Akyıldız, Hazar Motan, Çağla Irmak, Aleyna Solaker, Mehmet Aykaç, Veda Yurtsever, Sacide Taşaner, Zeynep Irgat yer alıyor.

KIRGIN ÇİÇEKLER 41. BÖLÜM FRAGMANI – İZLE

KIRGIN ÇİÇEKLER SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Eylül, Nazanla yüzleşen Mesudenin artık gerçekleri öğrendiğini düşünmektedir. Kemal ve Eylül tarafından sıkıştırılan Mesude, herkesi şaşırtan bir karar alır. Ekremin karısı tarafından edilmesi Banuyu ümitlendirir. Anne ve babasının boşanma kararı Güney ve Kaderi karşı karşıya getirir. Songül, sevgilisi ve arkadaşı arasında kalır. Ekrem ise kendini affettirmek için karısının peşindedir. Banunun yaptıklarından çok utanan Kader, ona engel olmak istemektedir. Şartlı tahliyesini isteyen Nazan, mahkemeye çıkar. Herkes heyecan içinde davanın sonucunu beklemektedir.

DİZİNİN KONUSU: Eylül 16sında bir kız. Bir gecekonduda annesi Mesude, kız kardeşi Büşra ve üvey babası Kemalle birlikte yaşıyor. Eylül, Kemalin tacizine uğruyor. Durumu annesine anlatıyor. Annesi düşünüp taşınıp bir çözüm buluyor, Eylülü yetimhaneye teslim ediyor. Annesi tarafından yetimhaneye bırakılan Eylülü yetimhanenin müdür yardımcısı Feride avutmaya çalışıyor. O geceden itibaren Eylülün yetimhane günleri başlar.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.