Kırgın Çiçekler 84. yeni bölümünde Kemal öldü mü?

15.05.2017
69
Kırgın Çiçekler 84. yeni bölümünde Kemal öldü mü?

Kırgın Çiçekler 84. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Ekranlara geldiği günden bu yana ilgi odağı olan ve soluksuzca izlenen Kırgın Çiçeklerin yeni bölüm fragmanında Kemalin öldüğü gösteriliyor, peki gerçekten kızlar Kemalden kurtuldu mu? Kırgın Çiçekler heyecanlı olaylarıyla yarın akşam ATVde olacak.

Pazartesi akşamlarının vazgeçilmezi olan Kırgın Çiçeklerde Eylülün bir türlü Kemalden kurtulamıyor olması izleyenleri üzdü. Kırgın Çiçekler 84. yeni bölüm fragmanında ise Kemalin ölmesi herkesi şaşırttı ve heyecanlandırdı. Diğer yandan Meralin zengin dedesinin ortaya çıkması merak uyandırdı. Kırgın Çiçekler yarın akşam izlenebilecek.

KIRGIN ÇİÇEKLER 84. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

KIRGIN ÇİÇEKLER 84. YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Kemal, Eylülü Hastane tuvaletinde köşeye sıkıştırır. Bir anda Kemalle burun buruna gelen Eylül, panik halde yardım istemeye çalışır. Kızlar ve Feride, Eylülün yaşadığını öğrenip şoka girerler. Feride bu bilgiyi kendisinden saklayan Topraka çok kızar. Kemal için çember iyice daralır. Selin, Zehradan intikam almak için bir plan yaparak Zehrayı evinden attırır. Yurda gelen bir avukat, çok zengin bir ailenin yıllar önce yurda verilen kızını aradığını bildirir. Olay basına yansıyınca Meral, verilen bilgilerden bu kızın kendisi olduğunu düşünerek aileyi ziyarete gider

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.