Kırgın Çiçekler 65. bölümde Songüle büyük şok

25.12.2016
73
Kırgın Çiçekler 65. bölümde Songüle büyük şok

Kırgın Çiçekler 65. bölüm fragmanı yayınlandı. ATV ekranlarında izleyici ile buluşan Kırgın Çiçekler 65. bölümde Songül büyük şok yaşıyor. Yeni bir hayat kurma hazırlığı yapan Songül, babasının evlilik kararı ile yıkılır. Kırgın Çiçekler her Pazartesi saat 20:00de ATV ekranlarında

Kırgın Çiçekler nefesleri kesecek bir bölümle daha ekranlara gelmeye hazırlanıyor. 65. bölüm fragmanı yayınlanan Kırgın Çiçeklerde Songül aldığı kötü haber ile sarsılıyor. Kırgın Çiçekler 26 Aralık Pazartesi saat 20:00de ATV ekranlarında izleyici ile buluşacak.

KIRGIN ÇİÇEKLER 65. BÖLÜM FRAGMANI

KIRGIN ÇİÇEKLER SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kızlar, Güney, Zehra ve Sedef ölümle burun buruna gelir. Evden silah sesleri ve çığlıklar duyulunca dışarıda bekleyen Sadullah, Serkan, Toprak ve Feride korku içinde kalır. Nazan, Kemalin Defneyi rahatsız ettiğini anlayarak ona tuzak kurar. Kızlar, yurtta Songülün yokluğuna alışmakta zorlanırlar. Meral, Merte olan aşkını kızlara itiraf eder. Mesude, karnındaki bebeği doğurmak istemez. Düşük yapmak için uğraşırken kaza geçirir. Hastaneye koşan Eylül, annesinin kötürüm kaldığını öğrenir.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.