Kırgın Çiçekler 35. bölümde tahliye kararı

29.02.2016
78
Kırgın Çiçekler 35. bölümde tahliye kararı

Kırgın Çiçekler 35. bölümde tahliye kararı Kırgın Çiçekler 35. bölüm ile ekrana geliyor. Yurt tahliye ediliyor. Kızların işi şimdi çok karışıyor. Kırgın Çiçekler 35. bölüm ve ayrıntılar haberimizde.

Merdivenlerden yuvarlanan Kader hastaneye kaldırılır. Polis Banudan şüphelenerek karakola götürür. Meral, Seherle dalga geçen Merve, Aleyna ve Defneden intikam almak ister. Planı ummadığı şekilde sonuçlanınca Cemre zan altında kalır.

KIRGIN ÇİÇEKLER YENİ BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Yurdun tahliye kararını öğrenen kızlar, ayrı yerlere gönderileceklerini öğrenince büyük üzüntü yaşar. Bir arada kalmak için mücadele etmeye karar verirler..
KIRGIN ÇİÇEKLER 35. BÖLÜM FRAGMANI

KIRGIN ÇİÇEKLER SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Otelde Kemali bulamayan Mesude panik yaşayarak eve döner. Yurtta Eylülün yokluğunu fark eden kızlar merak içindedir. Serkan, Eylülle tekrar eskisi gibi olabilmek için gönlünü almak ister. Eylül, Kemalden tamamen kurtulmak için kimseye haber vermeden ani bir karar alır. Küçük kızını göremeyen Banu, yaşadığı çaresizlikten Kaderi sorumlu tutar. Anne kız arasında ipler gerilir. Kader ciddi bir tehlike altında kalır.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.