Kırgın Çiçekler 33. bölüm fragmanında Songül kayıp

13.02.2016
77
Kırgın Çiçekler 33. bölüm fragmanında Songül kayıp

Kırgın Çiçekler 33. bölüm fragmanında Songül kayıp ATVnin izlenme rekorları kıran dizisi Kırgın Çiçekler 33. bölüm fragmanı ile herkesi ekrana kilitliyor. Pazartesi günü ekrana gelecek olan Kırgın Çiçeklerde Songül kaçırılıyor. Kızlar Songülü kurtarabilecek mi? Kırgın Çiçekler 33. bölüm fragmanı ve ayrıntılar haberimizde.

Songülün birden ortadan kaybolmasıyla telaşlanan kızlar, Abbasın tehdit telefonuyla şoka girer. Abbas, Seher geri gelmezse Songülü öldürecektir.

Seher ise Meral ile Sapancada yeni bir yaşam kurmaya hazırlanmaktadır. Haberi alan Güney, çılgına döner. Abbasın kapısına dayanır. Kızlar, Toprak ve Feride, Songülü Abbasın elinden kurtarmak için bir plan yapmak zorundadır…

Kırgın Çiçekler 33. bölüm ile 15 Şubat Pazartesi ATVde..

KIRGIN ÇİÇEKLER 33. BÖLÜM FRAGMANI

KIRGIN ÇİÇEKLER SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Annesiyle ilgili gerçekleri öğrenen Meral büyük üzüntü yaşar. Seher, kendini affettirmek istemektedir. Kızlar borcu ödeyerek Seher’i kurtarmak istese de; Abbas’ın Seher’in peşini bırakmaya niyeti yoktur.

Nazan’dan şantajla para sızdırmaya uğraşan Kemal, gizlice mesaj atarken Mesude’ye yakalanır. Aklı karışan Mesude, mesajın peşine düşer. Kader, kapısını çalan sürpriz ziyaretçiyle büyük şok yaşar…

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.