Kırgın Çiçekler 28. bölüm fragmanında büyük kavga seyret

02.01.2016
67
Kırgın Çiçekler 28. bölüm fragmanında büyük kavga seyret

Kırgın Çiçekler 28. bölüm fragmanında büyük kavga seyret ATVnin ilgiyle takip edilen dizisi Kırgın Çiçekler 28. bölümde gözyaşı var. Pazartesi akşamı yeni bölümü ile izleyici karşısına çıkacak dizide heyecan dorukta. Kırgın Çiçekler 28. bölüm fragmanı ve merak edilenler haberimizde.

Eylül 16sında bir kız. Bir gecekonduda annesi Mesude, kız kardeşi Büşra ve üvey babası Kemalle birlikte yaşıyor. Eylül, Kemalin tacizine uğruyor. Durumu annesine anlatıyor. Annesi düşünüp taşınıp bir çözüm buluyor, Eylülü yetimhaneye teslim ediyor. Yetimhanenin karşısındaki binada Cemre oturuyor.

Yetimhanenin iki üç metre ilerisinde bambaşka bir hayat yaşanıyor Cemrelerin evinde. Zengin bir hayat. Annesi tarafından yetimhaneye bırakılan Eylülü yetimhanenin müdür yardımcısı Feride avutmaya çalışıyor. O geceden itibaren Eylülün yetimhane günleri başlar.

Kırgın Çiçekler 28. yeni bölümü ile 4 Ocak Pazartesi akşamı 20.00de ATVde..

KIRGIN ÇİÇEKLER 28. BÖLÜM FRAGMANI

KIRGIN ÇİÇEKLER SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ölüm korkusuyla bunalıma giren Kemal, herkesi şaşırtan bir karar alır. Kemalin şişlendiği için onu suçladığını bilen Eylül korku içindedir. Serkan, olanlardan Gökhanı suçlar. Cemre, Necminin bir oyun çevirdiğinden şüphelenmeye başlar. Zeyno ise annesinden kurtulmak için plan yapmadır. Kızlar, Kemal korkusuyla diken üzeredir. Kemal ise hiç ummadıkları bir tuzak kurar. Kendisini öldürmek istediğini düşündüğü Eylülü can evinden vurmak istemektedir

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.