Kiralık Aşk 67. bölüm fragmanında Defne Ömeri ikna edebilecek mi

24.12.2016
88
Kiralık Aşk 67. bölüm fragmanında Defne Ömeri ikna edebilecek mi

Kiralık Aşk 67. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dün akşam 66. son bölümü ile ekrana gelen dizi yine izleyenleri ekran başına kilitledi. Defne ve Neriman Ömer için yeni bir plan hazırlığında. Evlilik konusunda Ömeri ikna edebilecekler mi? Kiralık aşk 67. Bölüm fragmanı ve dahası haberimizde.

Kiralık aşk 67. bölüm fragmanı yayınlandı. Başrol oyuncuları Barış Arduç ve Elçin Sangunun yer aldığı Kiralık Aşk dizisi yeni bölümü ile 30 Aralık 2016 Cuma akşamı saat 20:00da starda.

KİRALIK AŞK 67. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ


KİRALIK AŞK 66. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kiralık Aşk dizisi son bölümünde Ömer ve Defne, Romaya gitmeye karar verirler. Ömer ve Defne Romaya gitmeye karar verdiler. Böylece hayatlarında tertemiz bir sayfa açacaklar. Artık onları hiç kimsenin tanımadığı bir yerde yaşayacak, her şeye yeniden başlayacaklar. Kaçış planı öncesinde ise, Ömer ve Defne bir Defo gecesi geçirecekler. Ömer, Defnenin gerçek dünyasına girecek, onunla birlikte bir Beşiktaş maçı izleyecek, onunla onun mekanlarında gezecek. Aşkın çok daha yakın hali. Artık birbirlerinin ailesi olmaya doğru yol alıyorlar. Üstelik inanılmaz eğleniyorlar da…

Sinanın uçuk kararı karşısında, Neriman ve Koray saf tutuyorlar. İkisi iki koldan Sinanı etkilemeye çalışıyor. Sonuç ise Sedaya yarayacak gibi. Bu bölüm Ömerin sıkıntısı sonunda nihayetleniyor fakat çok ilginç ve merak uyandırıcı şekilde!

Oyuncu Kadrosu:

Ömer: Barış Arduç
Defne: Elçin Sangu
Sinan: Salih Bademci
Koriş: Onur Büyüktopçu
Pamir: Seçkin Özdemir
Seda: Müjde Uzman
Necmi: levent ülgen
Neriman: Nergis Kumbasar
Sude: Melisa Şenolsun
Türkan: Hikmet Körmükçü
Hulusi: Ferdi Merter
İsmail: Kerem Fırtına
Nihan: Sanem Yeles
Serdar: Osman Akça
Esra: Melisa Giz Cengiz

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.