Kiralık Aşk 52. bölüm sezon finali fragmanında şaşkına çeviren olay

24.06.2016
81
Kiralık Aşk 52. bölüm sezon finali fragmanında şaşkına çeviren olay

Kiralık Aşk 52. bölüm sezon finali fragmanında şaşkına çeviren olay Başrollerinde Barış Anduç ve Elçin Sangunun oynadığı Kiralık Aşk dizisi bu hafta ekrana gelecek yeni bölümü ile sezon finali yapacak. Heyecanla beklenen Kiralık Aşk 52. bölüm sezon finali fragmanı izleyiciyle buluştu. Şaşkına çeviren sahneleriyle Kiralık Aşk 52. bölüm sezon finali fragmanı ve detayları haberimizde

Starda yarın akşam sezon finali ile ekrana gelecek olan Kiralık aşk dizisi yeni bölümü için heyecan dorukta. Merakla beklenen Kiralık Aşk 52. bölüm sezon finali fragmanı yayınlandı. Yayınlandığı ilk günden beri büyük ilgiyle izlenen Kiralık Aşk dizisi sezon finali ile ilgili son gelişmeleri haberimizden takip edebilirsiniz…

Kiralık Aşk; duygu dolu, nefeslerinizi kesecek 51. bölümü ile Cuma akşamı 20.00da starda!

KİRALIK AŞK 52. BÖLÜM ÖZETİ

Büyük ayrılık kapıda! Aşıklar paramparça. Defne herşeyi geride bırakıp gitmeye karar veriyor.

Ömer Defnenin yokluğunda, hiç bilmediği gerçeklerle yüzleşiyor. Nerimanın beklenmedik hamlesi aşıkları bir araya getirebilecek mi? Yüzükler atıldı. Peki şimdi ne olacak? Sadri Ustanın Ömere anlattığı büyük sır ne? Ömerle aynı dertten muzdarip olan Sinan, Yaseminle barışmak için kimden medet umuyor? Ve nihayet Ömer kararını veriyor. Ayrılık da sevdaya dahil mi? soruların yanıtı Kiralık Aşk 51. bölüm sezon finalinde belli olacak.

KİRALIK AŞK 52. BÖLÜM FRAGMANI (SEZON FİNALİ)

Kendi halinde yaşayan Defne’nin birdenbire değişen hayatı ve aşkın komik halleri.
Tam her şey bitti dediği anda kapısını çalan mucizeye hayır diyemeyen Defne, 6 aylık bir aşk oyunu teklifini kabul eder. Buna göre, ülkenin en başarılı iş adamlarından biri olan Ömeri kendisine aşık etmek zorundadır. Bu yoldaki en büyük yardımcısı ise gerçek arkadaşlarıdır. Bu korkunç karmaşada, hayatın en gerçek sorularından biriyle yüzleşir Defne: Aşkımızı biz mi seçeriz, yoksa o mu bizi seçer?

Yapım: Ortaks Yapım
Yapımcı: Melda Perahya Yalçın ve Mehmetcan Yüksel
Yönetmen: Barış Yöş
Senaryo: Meriç Acemi

Oyuncu Kadrosu:

Ömer: Barış Arduç
Defne: Elçin Sangu
Sinan: Salih Bademci
Koriş: Onur Büyüktopçu
Yasemin: Sinem Öztürk
Necmi: levent ülgen
Neriman: Nergis Kumbasar
Sude: Melisa Şenolsun
Türkan: Hikmet Körmükçü
Hulusi: Ferdi Merter
İsmail: Kerem Fırtına
Nihan: Sanem Yeles
Serdar: Osman Akça
Esra: Melisa Giz Cengiz

KİRALIK AŞK DİZİSİ NE ZAMAN SEZON FİNALİ YAPACAK?

Ekranların sevilen romantik komedi dizisi Kiralık aşk’ın sezon finali tarihi belli oldu. Kiralık Aşk dizisi 24 Haziran’da ekrana gelecek olan 52. bölümüyle sezonu sonlandıracak. Dizi yeni sezonda da yayınlanmaya devam edecek. İşte o açıklama:

Kiralık Aşkın Defnesi Elçin Sangunun, İnstagram hesabı üzerinden yaptığı paylaşım büyük ilgi gördü.

Başarılı oyuncu, paylaştığı fotoğrafa, Güneş mi? Ne güneşi ne sıcağı yok öyle bişey ?? (sokaktaçalışanemekçilerindramı) notunu düştü.

Elçin Sangunun bu paylaşımı 1 saat içinde 80 binin üzerinde beğen aldı.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.