Kiralık Aşk 44. bölüm fragmanında şoke eden öpüşme sahnesi

27.04.2016
86
Kiralık Aşk 44. bölüm fragmanında şoke eden öpüşme sahnesi

Kiralık Aşk 44. bölüm fragmanında şoke eden öpüşme sahnesi Star TV’de Cuma akşamları ekrana gelen sevilen dizi Kiralık Aşk 44. bölüm ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Başladığı günden beri, bütün bölümleri çok ses getiren Kiralık Aşk dizisi 44. yeni bölüm fragmanı izleyiciyle buluştu. Kiralık Aşk dizisinde bu hafta Ömer ve Defne’nin öpüşme sahnesi gündeme bomba gibi düşecek.

Ortaks Yapımın yapımcılığını üstlendiği Kiralık aşk dizisi yeni bölümü ile kaldığı yerden devam ediyor. Merakla beklenen Kiralık Aşk 44. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde heyecanlı sahneler yaşanacak. Başrollerini Elçin Sangu, Barış Arduç, Salih Bademci, Sinem Öztürk, levent ülgen ve Nergis Kumbasar’ın paylaştığı Kiralık Aşk dizisi 44. yeni bölümü ile 29 Nisan 2016 Cuma günü saat 20:00da starda.

KİRALIK AŞK 44. YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Defnenin Fikretin evine ani gelişi ile her iki tarafta kılıçlarını çeker. Fikret, Ömerle bir şansı olduğuna inanmaktadır ve bunu artık Defne’den bile saklayamaz hale gelmiştir.

Yasemin’in sürpriz ziyaretçisi Ömer, en yakın arkadaşı ile arasını düzeltmek için Yasemin’le ortak olmaktan başka bir yol bulamaz. Passionis ve Cherie ortaklığı ile yeni bir dönem başlar.

Fikret ile mağaza açma fikrini mecburen onaylayan Defne tedirgindir. Fikret Defne’ye, Ömer’in tarafını seçmesi için küçük bir Oyun oynamayı teklif eder. Düelloya giren iki kadın Ömer için kapışacaktır.

Neriman ve Koray ise Defnenin cephesinde bu kapışmaya dahil olurlar. Peki bu zorlu mücadelenin kazananı kim olacaktır?

Yayın Günü: 29 Nisan Cuma

Yayın Saati: 20.00

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.