Kiralık Aşk 35. bölüm 2. fragmanında dengeler değişiyor

26.02.2016
71
Kiralık Aşk 35. bölüm 2. fragmanında dengeler değişiyor

Kiralık Aşk 35. bölüm 2. fragmanında dengeler değişiyor STAR TVnin sevilen dizisi Kiralık Aşk 35. bölüm fragmanları ile ekrana kilitliyor. Cuma akşamı yeni bölümü ile ekrana gelecek olan dizide Ömer ve Defne yeniden yakınlaşıyorlar. Kiralık Aşk 35. bölüm fragmanları ve ayrıntılar haberimizde.

Gallonun gelişi ile dengeler alt üst olacak.

Defne ve Ömer aşkı dolu dizgin devam ediyor. Türkiye’ye dönen Fikret Gallo ise hayatımıza hiç beklemediğimiz bir şekilde giriyor. Gallo’nun gelişi ile hangi dengeler alt üst olacak?

Sinan ve Yasemin arasındaki alevler yükseliyor, peki aşklarındaki engel ne? Bu engele rağmen mutlu olabilmeleri mümkün mü?

Hulusi herkesi şaşırtacak bir karar alıyor. Koriş ise büyük sürprizi ile geliyor.

Yayın Günü: 26 Şubat Cuma
Yayın Saati: 20.00

KİRALIK AŞK 35. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ..

KİRALIK AŞK 35. BÖLÜM 2. FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ..

KİRALIK AŞK 34. SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Ömer ve Defne arasındaki aşk ateşi büyüyor.

Birlikte yaşamak, Ömer ve Defne arasındaki aşk ateşini büyütüyor. Sinan’ın Yasemin’e müthiş bir sürprizi var! Yasemin ise bu sürpriz karşısında şaşkın! Fikret Gallo için verilen resepsiyon yaklaşıyor. Passionis’in Gallo’ya ihtiyacı var. Herkes Ömer’i Fikret Gallo ile görüşmesi için ikna etmenin çılgın yolları peşinde!

Sinan ve Yasemin ilişkisi nereye gidecek? Fikret Gallo nihayet hayatımıza girecek mi? Peki ya Ömer ve Defne arasındaki aşkın elmayla ne ilgisi var?

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.