Kiralık Aşk 33. bölüm yeni fragmanında sürpiz dakikalar

12.02.2016
89
Kiralık Aşk 33. bölüm yeni fragmanında sürpiz dakikalar

Kiralık Aşk 33. bölüm yeni fragmanında sürpiz dakikalar STAR TVnin sevilen dizisi Kiralık Aşk 33. bölüm ile yarın akşam izleyici karşısına çıkacak. Ömer ve Defne ilişkisinde son durum ne? Passionisteki işler karışıyor. Kiralık Aşk yeni bölüm fragmanları ve merak edilenler haberimizde.

Kiralık aşk 33. bölüm ile izleyici karşısına çıkmaya hazır. Reyting rekorları kıran dizinin yeni bölümünde heyecan dorukta. Passioniste işler yoluna girecek mi merak konusu. Defne ve Ömer arasında yaşananlar seyirciyi heyecanlandıracak.

Ömerin zor kararı!

Ömer şimdi hayatının kararını vermek zorunda! Passionisi kurtarmak için kendini feda edecek mi? Denizin teklifi ne olacak?

Fakir kalma tehlikesi ile yüzleşen Koriş paniğe kapılıyor. Yasemin ise bambaşka zor bir kararın eşiğinde. Aşkı mı seçecek yoksa işi mi?

Aynı çatı altında kalan Ömer ve Defnenin arasındaki kıvılcım ise git gide büyüyor. Kiralık Aşk yeni bölümüyle Cuma 20.00da starda!

Kiralık Aşk 33. bölüm ile Cuma akşamı Star TVde..

KİRALIK AŞK 33. BÖLÜM 1. VE 2. FRAGMANI


KİRALIK AŞK SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Passionis’e geri dönen Ömer’i bekleyen önemli bir sürpriz var. Defne, acaba tüm gözler üzerine çevrilmişken, Ömer’i içinde bulunduğu durumdan kurtarmayı başarabilecek mi?

Yasemin’in Passionis’le ilgili öğrenmek istediği önemli sır ne olabilir?

Sinan ve Yasemin arasındaki aşk krizi, nasıl iş krizine dönüşecek? Sude’nin Kiralık Aşk’la ilgili büyük planı ne? Kiralık Aşk heyecan dolu yeni bölümüyle Cuma Star’da.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.