Kertenkele Yeniden Doğuş finali 85. bölüm fragmanı yayınlandı

20.12.2016
77
Kertenkele Yeniden Doğuş finali 85. bölüm fragmanı yayınlandı

ATV ekranlarının sevilen dizisi Kertenkele Yeniden Doğuş final yapma kararı aldı. Merakla beklenen Kertenkele Yeniden Doğuş finali 85. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Kertenkele Yeniden Doğuş finalinde Ziya ve Zehra yıllar sonra birbirine kavuşurken akıncının başı belada

Kertenkele Yeniden Doğuş 85. bölümü ile ekranlara veda ediyor. İlk iki sezonda dikkat çekici bir başarı yakalayan Kertenkele dizisi, başrol oyuncusu Timur Acarın projeden ayrılmasının ardından yeni bir adla kış sezonunda 13 bölüm daha devam etti.

Survivor şampiyonu Turabi Çamkıranın da boy gösterdiği Kertenkele Yeniden Doğuş dizisi, 85inci bölümüyle final yapacak. Final yapmasının asıl sebebi olarak ise reytinglerdeki düşük performansı gösterildi.

KERTENKELE 85. BÖLÜM FRAGMANI

KERTENKELE YENİDEN DOĞUŞ 84. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Kertenkele son bölümünde, Zeynep Muratı kendisine aşık edip intikam almaya karar verir. Maskeli Kızla yüz yüze gelen Murat (Kertenkele) için işler umduğu gibi gitmeyecektir. Öte yandan Zeynep (Zehra), Muratın Ziya rolünde kendisini yakalamaya çalışan bir polis olduğunu düşünmektedir. Muratı kendisine aşık edip intikam almaya karar verir. Öte yandan Melise gelen bir telefonla Zeynepin aslında Zeynep Şanlı olmadığı ortaya çıkar. Zehrayı arayan Murat (Kertenkele) Zehranın kim olduğunu öğrenmek üzeredir.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.