Kertenkele: Yeniden Doğuş 78. bölüm fragmanında nefes kesen sahne

03.11.2016
69
Kertenkele: Yeniden Doğuş 78. bölüm fragmanında nefes kesen sahne

Yeniden Doğuş 78. bölümü ile bu hafta kaldığı yerden devam edecek. Nefes kesen sahneleriyle gündemden düşmeyen Kertenkele: Yeniden Doğuş 78. bölümünde bu hafta komiser Murat vuruluyor! Didem ise hastanede yaşam savaşı veriyor. İşte Yeniden Doğuş 78. bölüm fragmanı ve dahası.

Atvnin sevilen dizisi Kertenkele: Yeniden Doğuşun oyuncu kadrosuna yeni bir oyuncu dahil oldu. Bu hafta ekrana gelecek olan Kertenkele Yeniden Doğuş 78. bölümü için heyecan dorukta. Dizide bu hafta komiser Murat vuruluyor! Başrollerini Ahmet Kayakesen ve Asena Tuğalin paylaştığı ATVnin sevilen dizisi Kertenkele 78. yeni bölümü ile 5 Kasım 2016 Cumartesi akşamı saat 20:00da ATVde ekrana gelecek..

KERTENKELE YENİDEN DOĞUŞ 78. BÖLÜM FRAGMANI

Yeniden Doğuşun oyuncu kadrosuna 78inci bölümden itibaren Buse Arslan Akdeniz de dahil oluyor. Arslan, dizide Didem karakterine hayat verecek.
KARAKTERİ ÇOK SEVDİM

Güzellik salonu sahibesi olarak izleyicinin karşısına çıkacak olan oyuncu, Murat komiseri ilk gördüğü anda etkilenen, genç ve güzel bir kadını canlandıracak. Buse Arslan, rolüyle ilgili şöyle konuştu: Birbirinden başarılı oyuncu kadrosu ve ilgi çekici konusuyla herkes tarafından sevilen bir projenin içinde olduğum için çok mutluyum. Dizide canlandırdığım karakterle çok ortak özelliğim var. Karakterde ilk dikkatimi çeken, ikimizde de en belirgin özellik olarak, hissettiğimiz gibi yaşıyor olmamız oldu. Ben de canlandırdığım karakter gibi, hissettiğim şeyi yaparım. Ayrıca karakterin dobra yanı bana çok benziyor. Ben bugüne kadar hiç böyle bir kadını oynamamıştım. Canlandırdığım karakter ayakları yere basan dişi bir kadın. Kertenkele: Yeniden Doğuş yeni bölümüyle 5 Kasım Cumartesi akşamı atv ekranında olacak.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.