Kertenkele yeni oyuncularıyla geliyor

11.09.2016
74
Kertenkele yeni oyuncularıyla geliyor

Kertenkele yeni oyuncularıyla geliyor Kertenkele dizisi sil baştan!

ATV’nin sevilen dizisi ‘Kertenkele’, üçüncü sezonu için yenilenen kadrosuyla geri dönüyor.

Murat Komiser rolüyle Ahmet Kayakeskin’in ve Zeynep karakteriyle Asena Tuğal’in başrollerini üstlendiği dizi, ‘Kertenkele Yeniden Doğuş’ adıyla ekrana gelecek. ‘Kertenkele’, macera dolu yeni sezonuyla milyonları atv ekranına kilitlemeye geliyor! Ahmet Kayakesen ve Asena Tuğal’i kadrosuna katan dizi, bu sezon özellikle aksiyon sahneleriyle ön plana çıkacak

Bu yıl üçüncü sezonuyla ekrana gelecek olan diziye, iki yeni isim dahil oldu. Başrollerde izleyeceğimiz Ahmet Kayakesen ve Asena Tuğal, diziye yeni bir soluk getirecek. Dizinin yeni oyuncuları Kayakesen ve Tuğal’in yanı sıra, sevilen karakterler ‘Hicabi’ ile ‘Gizem’i canlandıran Seda Tosun ve Fatih Doğan, yeni sezonla ilgili ipuçları verdi

ASENA TUĞAL
İki karaktere bürüneceğim
Dizide iki karakteri birden canlandıracağım. Birisi gizemli, kimsenin tanımadığı ‘Maskeli Kız.’ Diğeri ise; şüphe çekmeyecek şekilde malikaneye sızmış ‘Zeynep.’ Açıkçası bu sezon dinlenmeyi düşünüyordum fakat ‘Kertenkele’nin aksiyon sahneleri beni çok etkiledi ve proje daha da ilgimi çekti.

AHMET KAYAKESEN
Dövüş dersleri alıyorum
Yeni sezonda, yalnız yaşayan ve geçmişte başına gelen talihsiz olayların etkisiyle kötü adamların peşine düşen ‘Murat Komiser’i canlandıracağım. Senaryodaki aksiyon kısımları beni cezbetti. Bu nedenle düzenli bir şekilde dövüş dersleri almaya başladım. Murat Komiser’in hırslı yapısını kendime benzettim.

FATİH DOĞAN
İzleyici samimiyeti hemen kapıyor
Bu yaz, Anadolu’nun çeşitli yerlerini gezme fırsatı buldum. Aynı zamanda dizi hakkında insanlardan aldığım tepkiler çok güzel ve pozitifti. ‘Hicabi’yi ilk iki sezon çok severek canlandırdım. Bu karakter, kariyerim için çok önemli bir basamak oldu. Bazı sahnelerde doğaçlama yaptığımız oluyor ve seyirci o samimiyeti hemen kapıyor.

SEDA TOSUN
‘Gizem’ ile ‘Hicabi’nin ilişkisi renklenecek
Bu yaz oldukça keyifli ve dinlenmeye yönelik bir tatil yaptım. Yeni sezon çekimlerine hazırım. Benim canlandırdığım ‘Gizem’ ve ‘Hicabi’nin ilişkisi yeni sezonda daha da renklenecek.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.