Kertenkele yeni bölümün yayını ertelendi

03.01.2016
74
Kertenkele yeni bölümün yayını ertelendi

Kertenkele yeni bölümün yayını ertelendi Atv ekranlarının vazgeçilmez dizisi Kertenkelenin merakla beklenen yeni bölümü dün akşam yayınlanmadı. Yılbaşı haftasına denk gelen Kertenkele dizisinin 48. bölümünün yayını ertelendi. Peki Kertenkele 48. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ayrıntılar haberimizde.

2 Ocak Cumartesi akşamı ATV ekranlarında 48. bölümü ile yayınlanması planlanan Kertenkele dizisi ertelendi. Yılbaşına denk gelmesi nedeniyle haftaya ekrana gelecek olan Kertenkele dizisi yeni bölümü için heyecan dorukta. Başrollerini Timur Acar ve Sera Tokdemir’in paylaştıkları sevilen dizi Kertenkele 48. bölümü bu hafta ekrana gelmediğinden dolayı yeni bölüm fragmanı da hafta içinde yayınlanması bekleniyor.

Sevilen dizinin yeni bölümü 9 Ocak Cumartesi saat 20.00’de ekrana gelecek. Peki Kertenkele dizisi son bölümünde neler oldu? İşte o detaylar…

Ekip olarak çalışmayı kabul eden Kertenkele ve Ünsal, neredeyse imkansız bir görevle karşı karşıyadır; dünyanın en iyi korunan sanat eserini çalmaları gerekmektedir. Görevin zorluğu yetmezmiş gibi Şevket de ayaklarına dolanarak işlerini zorlaştırmaktadır. Ünsal tarafında zincirlenen Levent ise eski amiri Ünsala karşı kin beslemektedir ve Ünsalı yakalayıp kanuna teslim etmeye kararlıdır. Öte yandan Zehranın Kertenkeleyle olan ilişkisini öğrenen Ekrem, Semihi, Zehranın peşine takar ve Semihe Kertenkeleyi vurması karşılığında reddedemeyeceği bir teklif yapar. Zehra ise Ekremi başka bir sevgilisi olduğu yalanıyla kandırmaya çalışmaktadır. Ancak Melisin Zehrayı zor durumda bırakacak bir planı vardır. Semihi kullanarak Kertenkeleden kurtulamayacağını anlayan Ekrem, malikaneye avukatını çağırır ve bütün dengeleri altüst edecek bir karar alır. Kertenkele ve Ünsal ise imkansız gözüken görevi başarmak üzeredirler ancak son anda hiç beklemedikleri bir şekilde köşeye sıkışırlar.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.