Kertenkele 71. bölüm sezon finali fragmanı yayında

24.06.2016
78
Kertenkele 71. bölüm sezon finali fragmanı yayında

Kertenkele 71. bölüm sezon finali fragmanı yayında Atv ekranlarının kahkaha makinası Kertenkele, sezona ara vereceğini duyurdu. 71. bölümüyle sezon finali yapacak olan Kertenkele yeni fragmanını da yayınladı.. eki Kertenkele sezon finali ne zaman? İşte merak edilen detaylar.

Sevilen dizi Kertenkele, yayınlanacak olan 71. bölümüyle birlikte sezona ara verecek.

Başrollerinde Timur Acar, Sera Tokdemir, Erdinç Gülener, Sinan Çalışkanoğlu, Dilşad Şimşek ve Turabi Çamkıran gibi isimlerin yer aldığı dizinin yapımcılığını ‘Yapım Atölyesi’ üstleniyor. Sevilen dizi haftaya yayınlanacak olan 71. bölümüyle birlikte sezona ara verecek.

KERTENKELE 71. BÖLÜM SEZON FİNALİ FRAGMANI


KERTENKELE 70. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Zehra, Kızıl Ejder’den kaçmak için Kertenkele ile birlikte yurtdışına çıkmak istemektedir.Kızıl Ejderin işlediği cinayetlerin şoku yaşanırken Ünsal, Kızıl Ejderin ölüm listesine ulaşmayı başarmış ve herkesin ölüm tehdidi altında olduğunu öğrenmiştir. Hicabi sevdiklerini Kızıl Ejderden koruyabilmek için tetiktedir.

Savcılıktaki dosyası kapanıp serbest kalan Kertenkele ise Ejderle yüzleşip Şevketin intikamını almaya kararlıdır. Ancak Zehra, Kızıl Ejderden kaçmak için Kertenkele ile birlikte yurtdışına çıkmak istemektedir. Kardeşinin ölümünden sorumlu tuttuğu kişilerin peşinde olan Kızıl Ejder, Akıncıyı saf dışı bırakabilmek için kurnazca bir plan yapar. Bu planın sonuncunda Kertenkele ve Kara Kemal ölümle yüz yüze gelecektir.

KERTENKELE 70. SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

BAŞROL OYUNCULARI

Timur Acar(Kertenkele – İmam Ziya)

Asıl ismi bilinmiyor, adli kayıtlarda bile ismi Kertenkele. Yetimhaneden küçükken kaçmış ve kendisini İstanbul sokaklarında bulmuş. Lakabını yeteneğinden almış. Yüksek duvarlara, binalara kertenkele gibi tırmandığı için bu isim verilmiş. 30lu yaşların ortalarında sıradan görünümlü, yakışıklı olmayan ama karizmatik profesyonel bir soyguncu.

Sera Tokdemir(Zehra)

20li yaşların ortasında güzel, alımlı, kendini beğenmiş. Erkeklere yüz vermiyor, gezmeyi, tozmayı, para harcamayı seviyor. Rahat, özgüvenli, güzel giyinmeyi seven, başarılı ama mutsuz bir kız. Anne-babasını küçük yaşta kaybetmiş. Dedesi Ekrem Beye çok bağlı.

Fatih Doğan(Hicabi)

Saf, iyi niyetli, pozitif, Ziya Hocayı çok seven peşinden bir an olsun ayrılmayan Hicabi, sürekli camide.

Dilşad Şimşek(Melis)

Zehranın kuzeni. Saf, Tülinin kızı, Zehranın yüzüne gülüyor, arkasından kuyusunu kazıyor.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.