Kertenkele 69. yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

07.06.2016
76
Kertenkele 69. yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

Kertenkele 69. yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak? Atv ekranlarının fenomen dizisi Kertenkele 69. yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak? İlgi ile takip edilen Kertenkele son bölümünde Kara Kemal, Melisten bir şans istedi. İşte Kertenkele ile ilgili son gelişmeler.

Başrollerinde Timur Acar ve Sera Tokdemirin rol aldığı dizi Kertenkele izleyenleri ekrana kilitlemeye devam ediyor. Kertenkele dizisinin son bölümünde heyecan dolu anlar yaşandı. Kertenkele yeni bölüm fragmanı merakla bekleniyor. İşte detaylar.

Kertenkele 69. yeni bölüm fragmanı resmi sitede yayınlanır yayınlanmaz sayfamızda olacaktır.

KERTENKELE SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

KERTENKELE 68. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kertenkele yüzünden Zehranın dili tutulmuştur ve bütün malikâne halkı Zehrayı iyileştirebilecek bir yol aramaktadır.Kertenkele, kendisini temize çıkaracak olan kaydı Akıncının yardımıyla Baba Kadirin elinden almayı başarmıştır. Ancak, bu kayıt hiç beklenmeyen bir kişinin eline geçer ve işler hepten karışır. Öte yandan Kertenkele yüzünden Zehranın dili tutulmuştur ve bütün malikâne halkı Zehrayı iyileştirebilecek bir yol aramaktadır. Gizem, Hicabinin kardeşi Büşranın gözüne girmeye çalışmaktadır fakat her denemesi hüsranla sonuçlanmaktadır. Büşrayı ise ne kendisinin ne de Hicabinin farkında olmadığı bir tehlike beklemektedir. Kara Kemal, Melise, aşkını kanıtlayabilmek için her şeyi yapmayı göze almıştır ancak Melisin Kemale olan tutumunda hiçbir değişiklik yoktur. Her şeyi göze alan Kemal, Melisi çok pişman edecek bir hamle yapmaya karar verir. Öte yandan Kertenkele kendisini aklayacak olan kaydı almaya çalışırken ölümle burun buruna gelir…

Oyuncular

Timur Acar
Sera Tokdemir
Erdinç Gülener
Sinan Çalışkanoğlu
Umut Oğuz
Yıldırım Memişoğlu
Mehtap Bayri
Dilşad Şimşek
Fatih Doğan
Duygu Yıldız
Turabi Çamkıran
Ümit Acar
Korkmaz Aslan

Sinan Çalışkanoğlu kimdir ?

(d. 26 Ocak 1978, İstanbul), sinema, tiyatro, Reklam ve dizi oyuncusu) Akademi İstanbul Tiyatro bölümünü bitirdi. Daha sonra Pera Güzel Sanatlar Merkezinde pandomim ve oyunculuk dersleri aldı. Birçok tiyatro oyununda, dizide, sinema filminde ve reklamda oynamıştır. ATV‘de yayınlanmış olan başrolünde Sinem Kobalın oynadığı Selena adlı bir komedi dizisinde Hades adlı bir karakteri oynamıştır. 2 Eylül 2007 tarihinde Yeşim Ceren Bozoğlu ile evlenip 2010 yılında boşanmışlardır. Show TVde yayınlanan Türkün Uzayla İmtihanı dizisinde Volkan Şahin karakterini oynamıştır. Kanal Dde yayınlanan Şanslı Masa adlı programın Orçun Kaptan ile birlikte moderatörlüğünü yapmıştır. TRT1de yayınlanan Gurbette Aşk isimli dizide oynamıştır. 2013 yılında kendisi gibi oyuncu olan Tuğba Sarıünal ile evlenmiştir. Ancak çift 2015 yılının sonlarına doğru boşanmıştır.[1] Halen Atvde yayınlanmakta olan Elin Oğlu programını sunmaktadır.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.