Kertenkele 61. yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak

Kertenkele 61. yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak

Kertenkele 61. yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak Kertenkele heyecanla beklenen 61. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? ATV ekranlarının sevilen dizisi Kertenkele aksiyon dolu bölümleriyle ekrana gelmeye devam ediyor. İşte Kertenkele son bölüm detayları.

Kertenkele, yapımcılığını Yapım Atölyesinin üstlendiği, senaryosunu Savaş Korkmaz ve Hakan Kandalın yazdığı, yönetmenliğini Hakan Arslanın gerçekleştirdiği televizyon dizisidir. Başrollerinde Timur Acar, Sera Tokdemir, Erdinç Gülener, Sinan Çalışkanaoğlunun yer aldığı Kertenkele 61. yeni bölüm fragmanı yayınlanmadı. Resmi sayfada yayınlanır yayınlanmaz sitemizde olacaktır. Kertenkele yeni bölüm Cumartesi akşamı 20:00da Atvde.

KERTENKELE SON BÖLÜM İÇİN TIKLAYINIZ

KERTENKELE SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Sokratın tuzağına düşen Kertenkele, Ünsala yakalanmış ve tutuklanmıştır. Ancak Kertenkelenin hapishanede kalmaya hiç niyeti yoktur. Zehra, bıçağı Sokrata vereni bularak Kertenkeleyi aklamaya çalışmaktadır, fakat bu hiç de kolay değildir. Öte yandan Zehra, Baharı müştemilatta bir hayalet olduğu yalanıyla korkutup malikâneden kaçırmaya çalışmaktadır. Hicabi, Gizemi bir erkekle yemekte görünce kendisini bir kıskançlık krizi içinde bulur ve kendisinin bile şaşıracağı şeyler yapar. Gizemin babası Hicabi ve Gizem arasındaki durumdan haberdar olur ve böyle bir ilişkiye asla izin vermeyeceğini söyler. Kara Kemal, Melis için final maçına çıkacaktır. Ancak işler Kara Kemalin hiç ummadığı bir şekilde gelişecektir. Akıncının kimliğini öğrenmek isteyen Kertenkele ise Akıncının, Hicabinin olduğu gerçeğini öğrenmek üzeredir.

KERTENKELE DİZİSİ HAKKINDA

Zekâsı ve sıra dışı yetenekleri sayesinde İstanbul polisi tarafından bir türlü ele geçirilemeyen profesyonel bir hırsız olan Kertenkelenin Hayatın yalan olsa da aşkın gerçek olsun dedirten hikayesi… Dizi, yapımcı Yalçın Şen imzasını taşıyor. Yapım Atölyesi tarafından yapılan dizinin senaryosu Hakan Kandal ve Kemal Çelike ait. Dizinin uygulayıcı yapımcısı da Erdoğan Sevinç.

OYUNCULAR

Timur Acar
(Kertenkele – İmam Ziya)
Asıl ismi bilinmiyor, adli kayıtlarda bile ismi Kertenkele. Yetimhaneden küçükken kaçmış ve kendisini İstanbul sokaklarında bulmuş. Lakabını yeteneğinden almış. Yüksek duvarlara, binalara kertenkele gibi tırmandığı için bu isim verilmiş. 30lu yaşların ortalarında sıradan görünümlü, yakışıklı olmayan ama karizmatik profesyonel bir soyguncu.

Sera Tokdemir
(Zehra)
20li yaşların ortasında güzel, alımlı, kendini beğenmiş. Erkeklere yüz vermiyor, gezmeyi, tozmayı, para harcamayı seviyor. Rahat, özgüvenli, güzel giyinmeyi seven, başarılı ama mutsuz bir kız. Anne-babasını küçük yaşta kaybetmiş. Dedesi Ekrem Beye çok bağlı.

Erdinç Gülener
(Komiser Ünsal)
Zehranın ablası Halenin kocası. Mesleğine hastalık derecesinde bağlı sert ve disiplinli bir polis memuru. Zeki, hazırcevap, karizmatik, özgüveni yüksek.

Sinan Çalışkanoğlu
(Levent)
Büyük mercekli gözlükleriyle konseptin fenomenlerinden. Cezaevinde gardiyan. Kertenkelenin kaçtığı gün hastanede olduğu için kendisini sorumlu tutuyor ve yıllık iznini alıp kertenkelenin peşine düşecek ve Komiser Ünsalın ayağına dolanıp başına bela olacaktır. Komiser Ünsalın yardımcısı olacak.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.