Kertenkele 55. bölüm fragmanı yayınlandı

03.03.2016
72
Kertenkele 55. bölüm fragmanı yayınlandı

Kertenkele 55. bölüm fragmanı yayınlandı Kertenkele dizisi izleyicilerine yine kahkahası bol bir bölümle gelmeye hazırlanıyor. ATV ekranlarının sevilerek izlenen dizisi Kertenkelenin bu hafta yayınlanacak bölümünde neler olacak? İşte Kertenkele 55. bölümden detaylar

Kertenkele dizisi izleyenlerine yepyeni heyecanlarla gelmeye devam ediyor. ATVnin sevilerek izlenen dizisi Kertenkelenin bu hafta yayınlanacak bölümünde yine heyecan dorukta. İşte Kertenkele 55. bölümden detaylar..

55. Bölüm Özeti

05 Mart 2016, Cumartesi 20:00

Zekâsı ve sıra dışı yetenekleri sayesinde İstanbul polisi tarafından bir türlü ele geçirilemeyen profesyonel bir hırsız olan Kertenkelenin Hayatın yalan olsa da aşkın gerçek olsun dedirten hikayesi… Dizi, yapımcı Yalçın Şen imzasını taşıyor. Yapım Atölyesi tarafından yapılan dizinin senaryosu Hakan Kandal, Ayça Mutlugil ve Kemal Çelike ait. Dizinin uygulayıcı yapımcısı da Erdoğan Sevinç.

54. Bölüm Özeti

KERTENKELE SON BÖLÜM TIKLA İZLE

Kertenkelenin küçük Şeymanın babası olduğunu öğrenen Levent bu gerçeği herkesten saklamaktadır. Öte yandan Sokratın adamları Şeymayı kaçırır ancak onları hiç beklemedikleri bir sürpriz beklemektedir. Kertenkele, Sokratın neden küçük bir kızı kaçırdığını anlamaya çalışmaktadır. Gizem ise Hicabiyi kendine âşık etme girişimlerine devam etmektedir, ancak her seferinde hüsrana uğramaktadır. Kara Kemal, Melisin olumsuz tavrına rağmen genç kızın peşinden ayrılmamaktadır. İkilinin Zehra ve Kertenkeleyle yolları kesişir ve ortalık karışır. Yaşanan onca kötü şeyden sonra Zehra ve Kertenkele çok önemli bir karar alırlar.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.