Kertenkele 54. bölümde Kertenkeleden çok önemli karar

29.02.2016
84
Kertenkele 54. bölümde Kertenkeleden çok önemli karar

Kertenkele 54. bölümde Kertenkeleden çok önemli karar Kertenkele 54. bölümüyle ekranlara geldi. ATVnin sevilerek izlenen dizisi Kertenkelenin bu hafta yayınlanan bölümünde neler oldu? İşte Kertenkele 54. bölümden detaylar

Kertenkele dizisi izleyicilerine yine kahkaha dolu bölümlerle gelmeye devam ediyor. ATV ekranlarının başarılı dizisi Kertenkelenin bu hafta yayınlanan son bölümünde neler oldu? İşte Kertenkele 54. bölümden detaylar..

Kertenkele dizisi izleyenlerine yine kahkaha dolu bir bölümle geldi. ATVnin sevilerek izlenen dizisi Kertenkelenin yayınlanan bölümünde neler yaşandı? İşte Kertenkele 54. son bölüm ve detaylar..

KERTENKELE SON BÖLÜM TIKLA İZLE

54. Bölüm Özeti
Kertenkelenin küçük Şeymanın babası olduğunu öğrenen Levent bu gerçeği herkesten saklamaktadır. Öte yandan Sokratın adamları Şeymayı kaçırır ancak onları hiç beklemedikleri bir sürpriz beklemektedir. Kertenkele, Sokratın neden küçük bir kızı kaçırdığını anlamaya çalışmaktadır. Gizem ise Hicabiyi kendine âşık etme girişimlerine devam etmektedir, ancak her seferinde hüsrana uğramaktadır. Kara Kemal, Melisin olumsuz tavrına rağmen genç kızın peşinden ayrılmamaktadır. İkilinin Zehra ve Kertenkeleyle yolları kesişir ve ortalık karışır. Yaşanan onca kötü şeyden sonra Zehra ve Kertenkele çok önemli bir karar alırlar.

Kertenkele 53. bölümde neler olmuştu:

Şeyma, Sokratın adamlarından önce hiç beklenmedik bir el tarafından kaçırılır. Fakat Sokratın adamları peşlerindedir. Levent, Baharı Şeymanın babasını bulmak konusunda yardım etmeye ikna eder. Baharın verdiği eşkâl doğrultusunda Şeymanın babasının robot resmi çizilir ve herkes Şeymanın babasını aramaya başlar. Kertenkele de Zehraya söylediği yalanın kurbanı olur ve onunla birlikte Şeymanın babasını aramak zorunda kalır. Baharın Kertenkeleyle karşılaşması ve Kertenkelenin Şeymanın babası olduğu gerçeğinin ortaya çıkmasıysa an meselesidir. Öte yandan Kara Kemal malikâneyi basar. Kertenkelenin yerini öğrenir ve Kertenkeleye meydan okur.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.