Kelebeğin Rüyası Filmini Full izle

Kelebeğin Rüyası Filmini Full izle

Kelebeğin Rüyası Film Fragmanı izle, Kelebeğin Rüyası Filmi Full izle, Kelebeğin Rüyası Filmi izle, Kelebeğin Rüyası Full izle, Kelebeğin Rüyası Filmi Seyret

Özet & detaylar Zonguldakta yaşayan, iki genç şair Rüştü Onur ve Muzaffer Tayyip Uslu, II. Dünya Savaşının çetin koşullarına, yaşadıkları küçük madenci kentinden tanıklık etmektedirler. Ayakları üzerine yeni yeni kalkan genç Cumhuriyet dünyadaki ciddi değişimlerle boğuşurken, sanata, edebiyata ve en çok da şiire gönül vermiş olan bu iki gencin yüreğine hiç umulmadık bir zamanda aşk ateşi düşer.

Kente yeni gelen genç bir kıza aynı anda tutulan iki arkadaşın arasındaki dostluk açılmaz; bilakis yüreklerine düşen bu sevda onların kalemlerini ve hayata dair olan inançlarını daha da güçlendirir. Ama hem kendi gelecekleri, hem de ülkenin ve dünyanın gidişatı hayra alamet değildir..

Yönetmenliğini ve senaristliğini Yılmaz Erdoğanın üstlendiği filmin yapımcılığı yine BKMye ait. Çekimler Zonguldak ve İstanbulda gerçekleştirilen yapım aynı zamanda Zonguldaklı madencilerin de öyküsüne değiniyor. Oyuncu kadrosunda Erdoğanın yanı sıra Mert Fırat, Kıvanç Tatlıtuğ, Belçim Bilgin, Taner Birsel, Ahmet Mümtaz Taylan gibi genç-usta pek çok isim de yer alıyor.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.