Kayserispor Torku Konyaspor Maçı Özeti Canlı izle

22.08.2015
79
Kayserispor  Torku Konyaspor Maçı Özeti Canlı izle

Kayserispor Torku Konyaspor Maçı Özeti Canlı izle

Ev sahibi Kayserisporda Samba Sow kart cezalısı. Kayserispor yeniden yükseldiği Süper Ligde iç sahada oynadığı son 3 maçı da kaybetmişti. Kaybedilen bu 3 maçta da en az 2 gol yemişlerdi.

Konyasporda ise Dimitar Rangelovun kart cezası devam ediyor. Konyasporun son 3 Süper Lig maçı da berabere bitti. Yine bu 3 maç 2.5 ALTI olmuştu. Toplamda ise son 6 Süper Lig maçları 2.5 ALTI bitti. Konyaspor, Süper Ligde 36 maçtır ikiden fazla gol atamıyor. Konyasporun üç gol attığı son takım Kayserispordu (11 Mayıs 2014te 3-0). Konyaspor, deplasmanda oynadığı son iki maçta gol yemedi. Kulübün Süper Lig tarihinde üst üste üç deplasman maçında kalesini gole kapatmışlığı yok.

İki takım Süper Ligde 14 kez karşılaştı ve bu maçlardan dörder galibiyet çıkarttı (6B). Kayserispor, evinde Konyasporla oynadığı yedi maçın sadece birini kaybetti (3G 3B). Aykut Kocaman, teknik direktör olarak Kayserispora karşı çıktığı son altı lig maçını kaybetmedi (4G 2B). Tolunay Kafkas, Konyaspora karşı çıktığı dokuz Süper Lig maçında sadece bir kez mağlubiyet yaşadı (3G 6B).

İki takım da bu maçta önce kaybetmemeyi isteyecek ve daha çok rakibin hatasından ya da duran toptan skor üretecektir. Üstelik maçın seyircisiz oynanacağını da düşünürsek, iki takım adına taraftar desteği olmaycaktır. Maç için verilen 3.10 oran oldukça ideal diye düşünüyorum. Alternatif bahis arayanlar ise İY: 0 ve 2.5 ALTI seçeneklerini değerlendirebilirler.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.