Kayserispor Manisaspor maçı canlı izle

04.03.2011
71
Kayserispor Manisaspor maçı canlı izle

Kayserispor Manisaspor maçı canlı izle Kayserispor Manisaspor maçı canlı seyret Lig Tv izle Kayserispor Manisaspor maçını canlı izle Kayseri Manisaspor maçı izle Kayserispor Manisa canlı izle

Kayserispor Manisaspor maçı canlı izle Kayserispor Manisaspor maçını izle Spor Toto Süper Lig Kayserispor Manisaspor maçı Kayseri Kadir Has Stadında oynanacak.Kayseri spor 24. Hafta ya girerken 43. Puan ile 4. lüğünü korurken, Manisaspor ise düşme korkusu olmadan Fikstürün ortalarında devam ediyor.

Süper Lig’de fırtınalar estiren Kayserispor, taraftarı ile Manisa engelini de aşmak istiyor…

Kayserispor ve Erciyesspor eski yöneticilerinden Zekai Çıklacivlez, Cuma günü Kayseri’de oynanacak Kayserispor-Manisaspor maçında hem takıma hem de taraftara destek verme kararı aldı.

Taraftarların maça gelip takımlarını desteklemesi için Grup 38 Taraftarlar Derneği’ne 500 bilet vermeyi taahhüt eden Çıklacivlez, “Kayserispor’un yarın oynayacağı Manisaspor maçı için taraftar desteğine ihtiyacı vardır. Tarihinin en parlak günlerini yaşayan ve Avrupa yolunda emin adımlarla ilerleyen takımımız maalesef aradığı taraftar desteğini bulamamaktadır. Basın, taraftar ve şehrin kenetlenmesi gerekir” dedi.

“Sevgi paylaşılmalı”

Çıklacivlez, “Kayserispor yönetiminin bu konuda yeterli çalışmayı yapmadığı kanaatindeyim. Bu stadı doldurma görevi yönetim kuruluna aittir. Bu takımdaki sevginin paylaşılması gerekir. Birlik ve beraberlik içinde olmayan ve taraftarıyla bütünleşemeyen hiçbir takım başarılı olamaz. Bu tür başarılar geçici ve kısa ömürlü olur. Geçmiş sezonlarda bunun örneklerini yaşamış bir kulübün taraftarı olarak bu haftaki Manisa maçında taraftarlarımız için 500 adet bilet desteği veriyorum. Benim gibi herkes az sayıda da olsa destek verirse stadımız dolar ve takıma önemli bir destek sağlanır. Bundan sonra da desteğim artarak devam edecektir” diye konuştu.

Havur’dan teşekkür

Grup 38 Taraftarlar Derneği 2. Başkanı Durdu Havur da, işadamı Zekai Çıklacivlez’e desteğinden ötürü teşekkür etti. Çıklacivlez’in açıklamalarının oldukça yerinde olduğuna dikkat çeken Havur, “Grup 38 Taraftarlar Derneği olarak sonuna kadar sayın Zekai Çıklacivlez’in görüşlerine katılıyoruz. Gerek Kayserispor’a ve gerekse taraftarlara desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi…

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.