Kayserispor Kasımpaşa maçını canlı izle

02.04.2011
74
Kayserispor Kasımpaşa maçını canlı izle

Kayserispor Kasımpaşa maçını canlı izle Kayserispor Kasımpaşa maçını canlı seyret Kayserispor Kasımpaşa maçı canlı izle Kayserispor Kasımpaşa canlı izle Kayserispor Kasımpaşa maçını izle

Kayserispor Kasımpaşa maçını canlı izle Son 3 maçını kaybederek büyük düşüş yaşayan Kayserispor, 4. sıradaki yerini de Gaziantepspor’a kaptırdı. Avrupa kupası potasından çıkan sarı-kırmızılılar yeniden toparlanmak istiyor ancak bu da hiç kolay gözükmüyor. Kayserispor bu hafta evinde, Kasımpaşa’yı ağırlıyor. Kağıt üzerinde kolay bir maç gibi duruyor ancak Kayseri ekibi Amisulashvili’nin gidişinin ardından bir türlü toparlanamadı. Savunmada toplayıcı rol oynayan Gürcü oyuncunun yokluğu takımı çok olumsuz etkiledi. Zalayeta’nın gidişi de önemli bir kayıptı. Kayserispor’da bu hafta kart cezalıları Amrabat ve Ziani de forma giyemeyecek.

Kasımpaşa ise 3 maçlık mağlubiyet serisine Manisaspor galibiyetiyle son verdi. Bu galibiyetle Konyaspor’u da yakalamış oldular. İşleri zor ama sonuna kadar mücadele edecek gibi gözüküyorlar. Takımın önemli isimlerinden Varela kart cezası nedeniyle forma giyemeyecek.

Kasımpaşa’nın Kayseri deplasmanında yine sonuna kadar mücadele edeceğini düşünüyorum. Bu maçtan çıkabilecek sürpriz bir sonuç açıkçası beni şaşırtmayacak. Bu nedenle bahisseverlere iki takımın da gol yollarında zorlanacağını düşündüğüm için 2,5 gol altı seçeneğini öneriyorum.

* Kayserispor son 3 maçını kaybetti.

* Kayserispor evinde son 5 maçının 4’ünü kazandı (1M).

* Kayserispor’un son 4 maçının 3’ü ÜST bitti. Son 3 iç saha maçı TGS 2-3 aralığında bitti.

* Kasımpaşa son 2 deplasman maçını gol atamadan kaybetti.

* Kasımpaşa’nın son 5 maçının 4’ü ALT bitti.

* Kayserispor ile Kasımpaşa arasındaki son 2 maç ÜST, önceki 3 maç ise ALT bitti.

* Kayserispor 5 kez karşılaştığı Kasımpaşa’ya hiç kaybetmedi (3G-2B).

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.