Kayserispor Antalyaspor maçı canlı izle

20.02.2011
81
Kayserispor Antalyaspor maçı canlı izle

Kayserispor Antalyaspor Maçını canlı izle LİG TV canlı izle Kayserispor Antalyaspor maçı izle Kayserispor Antalyaspor maçı canlı izle Kayseri Antalya macı izle

Kayserispor Antalyaspor maçı canlı izle Kayserispor Antalyaspor maçı izle Lig tv izle
Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasında Kayseri Kadir Has Stadyumu’nda saat 14:00’te başlayacak mücadelede Kayserispor, Antalyaspor’u konuk ediyor. Zorlu mücadeleyi Bünyamin Gezer yönetecek.

Rövanşı almak istiyor

Bu sezon oynadığı futbolla göz dolduran ve zirveyi takip etmeyi sürdüren Kayserispor, 39 puanla 4. sırada yer alıyor. Ligin ilk yarısında Antalya’da oynanan maçta rakibine 2-1 mağlup olmuşlardı. Bursaspor’un kaybetmesiyle iyice önem kazanan maçta Kayserispor’un tek hedefi, kazanarak rövanşı almak ve üst sıraları zorlamaya devam etmek.

Bu mücadele öncesi teknik direktör Şota’yı sevindiren haber kaleci Souleymanou’dan geldi. Deneyimli file bekçisinin iyileştiği ve Antalyaspor’a karşı oynayabileceği açıklandı. Sakatlığı süren santana’nın yer almayacağı mücadelede, Mehmet Eren’in surumu ise maç saatinde belli olacak.

Muhtemel 11: Souleymanou, Savaş, Serdar, Önder, Hasan Ali, Ziani, Abdullah, Selim, Amrabat, Moritz, Zalayeta

Kötü seriyi sonlandırmaya çalışacak

Ligde 25 puanla 12. sırada yer alan Antalyaspor, oynadığı son 6 karşılaşmadan galibiyet çıkartamadı. Özellikle geçtiğimiz hafta sahalarında aldıkları 4-1’lik Manisaspor yenilgisi moralleri oldukça bozdu. Bu zorlu deplasmandan en az bir puan hedefleyen Antalyaspor, bir yandan da kazanarak galibiyet hasretine son vermeye çalışacak.

Zorlu Kayseri deplasmanı öncesinde Necati Ateş ve Erkan Sekman’ın kart cezalısı olması Mehmet Özdilek’in oldukça canını sıkıyor. Sakatlığı süren Tuna Üzümcü de bu karşılaşmada yer alamayacak.

Muhtemel 11: Ömer, Ali Turan, Ivan Radeljic, Deniz Barış, Yenal, Ali Zitouni, İbrahim Dağaşan, Sedat, Uğur İnceman, Tita, Mehmet Yılmaz

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.