Kasımpaşa Beşiktaş Maçını Canlı İzle

11.04.2011
90
Kasımpaşa Beşiktaş Maçını Canlı İzle

Kasımpaşa Beşiktaş Maçı Canlı İzle Kasımpaşa Beşiktaş Maçını Canlı Seyret LİG TV İZLE Kasımpaşa Beşiktaş Maçını Canlı İzle Kasımpaşa Beşiktaş Canlı İzle Kasımpaşa Beşiktaş Maçını İzle

Süper Lig’de haftanın kapanış maçında Kasımpaşa evinde, Beşiktaş’ı konuk edecek. Son iki maçını kazanarak ligin dibinden kurtulan Kasımpaşa, son haftaya kadar ligde kalma mücadelesini sürdürecek gibi gözüküyor. Paşa’nın Kayseri galibiyetinde sahanın yıldızı Ersen Martin’di. Ersen, hırsı, mücadelesi ve golleri ile gençlik yıllarını akıllara getirdi.

Beşiktaş ise en büyük hedefi olan Kupa’da aldığı galibiyetin moraliyle bu karşılaşmaya çıkıyor. Ligde son maçında Sivasspor’a son dakika golüyle mağlup olan siyah-beyazlılar için en önemli hedef kupayı havaya kaldırmak. Siyah-beyazlı futbolcuların bu maça çok iyi konsantre olabileceğini düşünmüyorum. Beşiktaş, Gaziantepspor’u 3-0 mağlup etti ancak maçın hakkının bu skor olduğunu söyleyemem. Rüştü adeta kalesinde devleşti ve bir çok pozisyonda rakip forvetlere geçit vermedi.

Bu maçta puana daha çok ihtiyacı olan Kasımpaşa’ya verilen 1.60’lık çifte şans oranı değerlendirilebilir. Buna güvenmeyenler ise 2,5 gol üstünü deneyebilir.

* Kasımpaşa son 2 lig maçını kazandı.

* Kasımpaşa evinde son 7 lig maçının 5’ini kaybetti (2G).

* Kasımpaşa’nın son 10 maçının 5’i ALT, 5’i ÜST bitti.

* Beşiktaş son 4 deplasman maçında 1 kez kaybetti (2G-1B).

* Beşiktaş’ın son 10 maçının 7’si ÜST bitti.

* Kasımpaşa ile Beşiktaş arasındaki 6 maçın 5’i ÜST bitti.

* Beşiktaş 6 kez karşılaştığı Kasımpaşa’ya 1 kez kaybetti (3G-2B).

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.