Karın ağrılarının sebebi şoke etti

04.12.2010
83
Karın ağrılarının sebebi şoke etti

34 yaşındaki kadın 26 yıldır devam eden karın ağrılarının sebebini çocuk sahibi olmak istediğinde öğrendi. Nadir görülen hastalık dünyada sadece 3 bin kadında görülüyor.

34 yaşındaki Claire Wright, 26 yıl boyunca dayanılmaz karın ağrıları yaşadı. Nadir görülen bir hastalık yüzünden yemek yiyemeyen ve nefes alamayan Claire, çocukken büyük bir ameliyat geçirmek zorunda kalmıştı. Karın ağrılarının da bu yüzden olduğunu sanıyordu.
Daily Mailde yayınlanan habere göre genç kadının gerçek hastalığı evlenip çocuk yapmaya karar verdiğinde oraya çıktı. Bir türlü çocuğu olmayınca hastanenin yolunu tuttu.

12 yaşından beri şiddetli karın ağrıları ve yoğun adet kanamaları oluyordu ancak doktorlar kadının iki vajinası olduğundan bihaberdi.

Clairein doğuştan 2 rahmi, 2 serviksi ve 2 vajinası olduğu ortaya çıktı. Dünya Sağlık Örgütüne göre bu hastalık dünyada sadece 3 bin kadında görülüyor.

Çocuk sahibi olabilmesi için organlarının bir bölümünün alınması gerekiyordu. Bu da Clairein seksi baştan öğrenmesi anlamına geliyordu. Claire, operasyondan sonra seksin çok sancılı olduğunu ve bekaretini yeniden kaybetmek gibi hissettirdiğini söyledi.

Genç kadının bütün acılarına değdi, hamile kalmayı başardı. Ancak ilk çocuğunu düşürdü. Neyse ki 2010 yılında tekrar hamile kaldı ve oğlu Jaden dünyaya geldi.

2013 yılında ise bir kız bebek doğurdu.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.